Latviete Sanktpēterburgā: Sajūta bija ļoti baisa

© Scanpix

Sociālajā medijā facebook lapā "Vēstis adventistiem" ir ievietots stāsts no jaunietes vārdā Alise, kura studē Sanktpēterburgā un ikdienā izmanto metro līniju, kurā šodien nogranda sprādziens.

''Tā, aprakstot pašreizējās sajūtas, saka Alise Cīrule. Šobrīd ir pagājušas tikai 4 stundas kopš sprādziena Pēterburgas (Krievijā) metro, kurā ir vismaz 10 bojāgājušo un vairāki desmiti ievainoto.

Alise Cīrule (no Rīgas 5.draudzes) Pēterburgā studē konservatorijā. Viņa atzīst, ka pa šo metro līniju, kurā notika sprādziens, brauc katru dienu. Šodien viņa pārmaiņas pēc nolēmusi izmantot autobusu. Pulksten vienos viņa braukusi uz konservatoriju, lai pēc pāris stundām dotos atpakaļ. Sprādziens notika bez desmit trijos (pēc Krievijas laika).

Par notikušo Alise uzzinājusi autobusā, dodoties mājup no konservatorijas. Viņa rakstījusi īsziņu, kad pienākusi klāt konduktore un jautājusi, vai ziņās neko jauna neraksta. Autobusā bijis sajūtams liels satraukums. Cilvēki sazvanījās, lai uzzinātu, vai viņu tuviniekiem viss ir kārtībā. Sajūta bijusi ļoti baisa.

Alise ir pateicīga Dievam, ka Viņš viņu pasargājis. Aizlūdziet par Pēterburgas cilvēkiem! Par tiem, kas zaudējuši tuviniekus vai ir ievainoti!''

Svarīgākais