Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Stafecka šķiras no vīra. Jauna mīla dzimst uz skatuves

Pāris sadraudzējās 2009. gadā, bet nu Antras un Ģirta ceļi ir šķīrušies. Ne jau dziedātāja pie vainas, ka ģimenes pavardu neizdevās nosargāt, dzīvē tā notiek, ka ne jau visi pāri paliek kopā uz mūžu. © F64

Talantīgā latviešu dziedātāja Antra Stafecka sociālā tīkla «Facebook» profilā jau labu laiku kā nomainījusi sava vīra Ģirta Lapsas uzvārdu, ko bija pieņēmusi pēc kāzām. Beidzamajā laikā arī uz koncertiem vīrs dziedātāju vairs nepavada. Kļuvis zināms, ka pāris ir pašķīries un šobrīd tiek kārtotas šķiršanās formalitātes. Taču Antras sirdi ir iekarojis viņas skatuves kolēģis – talantīgais ģitārists no grupas «Otra puse», kā arī dziesmu producents un aranžētājs Jānis Čubars.

Dziedātāja Antra Stafecka par šķiršanos un jaunajām attiecībām nevēlas stāstīt publiski, jo nav patīkami lasīt pēc tam interneta komentētāju kritiskās piezīmes, kas lielākoties nav pamatotas un patiesas. Antra Stafecka un Ģirts Lapsa apprecējās 2014. gada augustā, bet abu attiecības aizsākās 2009. gadā. Arī pēc šķiršanās abi vecāki rūpējas par saviem dēlēniem.

Dziedātāja cenšas rūpīgi slēpt jaunās attiecības, jo uzskata, ka ne jau privātā dzīve ir jāpublisko, bet gan muzikālais veikums, ar kuru viņa priecē savus talanta cienītājus. Taču tajā pašā laikā nav vairs noslēpjams fakts, ka Antra Stafecka un Jānis Čubars pavada kopīgi laiku ne tikai uz skatuves un darba procesā, bet arī brīvos brīžus. Jau daudzus gadus Antra un Jānis ir arī labi draugi un skatuves kolēģi. Acīmredzot uz skatuves arī dzimušas skaistās jūtas vienam pret otru. Beidzamajā laikā Jāņa Čubara «Facebook.com» profilā lielākoties dominē bildes ar Antru. Abi ne tikai muzicē kopā, bet arī bauda brīvdienas Londonā.

Turklāt Ventspilī notiekošo «Muzikālās bankas» apbalvošanas ceremoniju mūziķu mammas vēroja kopā. Arī svētku banketā Antra un Jānis turējās kopā - gan slidoja, gan jau vēlāk dzirksteļoja uz deju grīdas.

Jāteic, ka Antra ar Jāni ir ļoti saskanīgs un vizuāli saderīgs pāris. Turklāt Jānis ļoti vīrišķīgi rūpējas par Antru. Un skaidri redzams, ka abu starpā burtiski dzirksteļo kvēla mīla.