Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

UZMANĪBU: Zīlniece Rīgā uz ielas izkrāpj cilvēkiem naudu

© ekrānšāviņš no video

Vairāki cilvēki Rīgā ir satraukti par kādu sievieti, kura uzdodas par zīlnieci un biedē iedzīvotājus, sakot, ka viņiem ir uzlikts lāsts, un par lāsta noņemšanu pieprasot naudu, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Tiek vēstīts, ka visbiežāk zīlniece sastopama Brīvības un Lāčplēša ielas krustojumā. Sieviete uzrunā garāmejošos cilvēkus jautājot, kā nokļūt līdz Medicīnas centram ARS. Brīdī, kad cilvēks ir atbildējis uz jautājumu un jau gatavs doties tālāk savās gaitās, sieviete viņu saķer aiz rokas un saka: “jums uz sejas ir krusts”! Kādai no sastaptajām sievietēm zīlniece pat paredzējusi konkrētu datumu, kurā nomirs viņas dēls.

Aculiecinieki vēsta, ka, ja cilvēks piekrīt lāsta noņemšanai, tad zīlniece piedāvā doties uz kādu nomaļāku vietu un skaita līdzīgus vārdus kādi ir lūgšanai. Pēc šīs procedūras sieviete lūdz viņai atdarīt ziedojot naudu. Visbiežāk, zīlniece lūdz iedot visu maciņa saturu. Tomēr reizēm arī ar to nepietiek un viņa lūdz doties uz tuvāko bankomātu, lai no tā izņemtu naudu.

Hipnopsihoterapeite Dace Rolava stāsta, ka Čigānu hipnoze tiekot atsevišķi izdalīta no hipnozes metodēm, jo cilvēks jau netiekot apzagts, upuri paši izvelk no maka naudu.