Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Milena Gulbe ar šķirto vīru dzīvo vienā mājā

© Ingrīda Punka

Šā gada rudenī sabiedrību pāršalca privāta vēsts, ka šķirta bijušās aktrises Milenas Gulbes (49) un uzņēmēja Gintara Kavača (53) 19 gadus ilgā laulība. »Vakara Ziņas« aizvadītās nedēļas nogalē uzņēmēju sastapa «Casino Europa Club» desmit gadu jubilejas ballītē, kur šķirtais vīrs fotografēja daiļavas un ļāvās arī flirtam.

Biznesam patraucējis lielais pļāpīgums

Šobrīd uzņēmējs Gintars Kavacis aizrāvies ar savas interneta televīzijas «Fokuss.TV» attīstību, popularizēšanu un veidošanu Latvijā, kā arī digitālās televīzijas apraidi Bulgārijā. Arī pats ņem rokās fotokameru un dodas uz pasākumiem - saviesīgām ballītēm, prezentācijām un citiem burziņiem. Tādējādi Milenas Gulbes bijušo vīru pat grūti pazīt, šķiet, ka viņš ir viens no sabiedrības krējuma galma fotogrāfiem. Sarunā ar »Vakara Ziņām« Kavacis atklāj, ka citi vīrieši iet medībās, zvejo vai nodarbojas ar kādu sporta veidu, bet viņa vaļasprieks ir TV veidošana un vienlaikus naudas pelnīšana. Viņa izveidotajā interneta platformā «Fokuss.TV» var par attiecīgu samaksu vērot ne tikai tiešraides no saviesīgiem pasākumiem, bet arī foto galerijas. Tuvākajā nākotnē Kavacim ir plāns šādu televīziju atvērt arī kādā citā valstī. «Kad nopelnīšu pirmos miljonus ar šo projektu, tad arī pastāstīšu. Jau vairākus gadus moku daudzus projektus, bet nerealizēju tādēļ, ka esmu pārāk pļāpīgs,» vaļsirdīgi nosaka uzņēmējs.

Kā zināms, savulaik Gintars Kavacis kā ekspremjeram Andrim Šķēlem pietuvināta persona figurēja digitālgeitā - viņa vadītā kompānija piegādāja virszemes televīzijas raidītājus.

Mantu jau sadalīja pirms septiņiem gadiem

Uzņēmējs stāsta, ka oficiāli ar kopīgās meitas Monikas Anetes Kavaces māti Milenu Gulbi šķīries esot jau pirms pusgada. Skaidrojot šķiršanos, Kavacis teic, ka reiz taču vajadzējis pieķerties un sakārtot juridiskās lietas. «Tā vajadzēja! Mantu jau sen kā sadalījām, aptuveni pirms septiņiem gadiem, kad bija atnākuši bankas darbinieki. Tagad arī paši izšķīrāmies un viss ir kārtībā. Jebkurā biznesā nevar vienam pašam piederēt pārāk daudz. Ir jādalās, jāšķiras, jānovēl, jādāvina bērniem, sieviešu draugiem,» viņš pauž savu viedokli. Uz vaicājumu, vai Kavacis pārdzīvo šķiršanos no savas skaistās sieviņas, viņš teic, ka tas nav patīkami, ka nedaudz arī pārdzīvojot. «Bez šaubām, ir skumīgi, bet neraudu. Es esmu tāds cilvēks, kas nekad neraud.»

Lai arī Kavača kolēģe ir dzelžaini pārliecināta, ka Gintars un Milena šķīrušies tikai juridiski, bet patiesībā dzīvojot kopā kā vīrs un sieva, šī informācija ir pretrunīga. Piemēram, šoruden kādam preses izdevumam Milena, skaidrojot šķiršanās faktu, bija apstiprinājusi, ka abu attiecības ir noslēgušās. Turklāt arī uzņēmējs sarunas laikā piemin faktu, ka ar šķirto sievu katram esot sava guļamistabiņa un savi īpašumi.

Meita plāno darboties pasaules sporta elitē

Milenas un Gintara laulībā dzimusī meita Monika Anete Kavace ir gan sevi izmēģinājusi kā modele, bet šobrīd vairāk pievērsusies tenisam. «Meita jau ir pieaugusi. Viņa vēl mācās vidusskolas pēdējā klasē, bet pati jau pelna, jo brīvajā laikā ir bērnu tenisa trenere. Pēc vidusskolas meita dosies uz ārzemēm studēt sporta fizioterapiju, ar ko arī viņa vēlas saistīt savu nākotni. Viņa gribētu iekļūt pasaules sporta elitē, tādēļ arī būtu labi, ja šo specifisko nozari, fizioterapiju, viņa apgūtu prestižā skolā, kas labi kotējas. Monika arī zina šo lietu no praktiskās puses, jo pati spēlē tenisu un ir laba sportiste, kā arī pusbrālis Ernests Gulbis (visu laiku veiksmīgākais Latvijas tenisists - red. piez.) ir sportists.».