Ģimene nakts melnumā piedzīvo šausminošu uzbrukumu

© facebook

Kāda sieviete sociālajā medijā Facebook vēsta par savas ģimenes piedzīvoto biedējošo uzbrukumu, kad viņu privātmājā ielauzās nepazīstams vīrietis.

Sieviete raksta:

Ir 4. advente, bet es gribu padalīties ar nepavisam jaukiem pagājušās nakts notikumiem mūsmājās. Līdz šim domājam, ka dzīvojam mierīgā miestiņā un nekas tāds šeit nevar notikt.
Pl. 00.40 tikai taisijāmies iet gulēt, kad kāds mēģināja atvērt ārdurvis (bez klauvēšanās), verandas durvis vēl nebija aizslēgtas, bet par laimi aizslēgtas bija iegšējās durvis. Domājām, ka mājās pārnācis vecākais dēls, kad vīrs uzsauca dēla vārdu, tad dzirdējām, ka kāds izskrien ārā no verandas. Tad, vīrs paķēra lukturi, pipargāzes baloniņu un izskrēja ārā, jo saprata , ka kaut kas īsti nav. Tālāk norisinājās kā filmās. Vīrietis jau bija paspējis tikt mājas otrā pusē pie balkona durvīm, kur mēğināja uzbrukt manam vīram, saņēmis pipargāzes devu, skaļi brēkdams, metās bēgt. Vīrs viņu, pēc 20 minūšu meklēšanas, aizturèja un nodeva izsauktajai policijai. Pěc aizturēšanas vīrietis savdabīgă veidā stāstījis, ka no Rīgas ieradies mūsu pusē pl.22.00 un "paviesojies" vairākās mājas pagalmos Salacgrīvas-Kuivižu-Ainažu apkārtnē. Padodam tālāk un sargājam sevi un savus tuvos! Paldies manam vīram par tādu drosmi!

Svarīgākais