NETICAMI: Latgalē nozog traģiski mirušu cilvēku mantas

© ekrānšāviņš/ Bez Tabu

Kādā decembra rītā Vertukšnes ciemā Latgalē no ceļa noskrēja automašīna, kurā atradās Francijas un Krievijas pilsoņi. Diemžēl abi notikuma vietā gāja bojā. Savukārt kāda ciema iedzīvotāja vēsta, ka pēc avārijas vietējie iedzīvotāji esot aplaupījuši avarējušo automašīnu, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Tiek vēstīts, ka pēc avārijas uz ceļa nav redzamas bremzēšanas pēdas, tāpēc policija uzskata, ka automašīnas vadītājs aizmiga pie stūres un tāpēc automašīna noskrēja no ceļa un avarēja.

Kāda vietējā iedzīvotāja vēsta, ka pēc avārijas citi ciema iedzīvotāji esot aplaupījuši avarējušo auto. Sieviete stāsta, ka automašīnā esot atradušās vairākas vērtīgas mantas, un cilvēki, kuri apzaga automašīnu, esot tikuši pie datora, telefona un pat bērnu ratiem. Tiek uzskatīts, ka policija neesot apsargājusi mašīnā esošās lietas.

Savukārt vietējā veikala pārdevēja stāsta, ka vietējie iedzīvotāji esot vēlējušies palīdzēt mašīnā esošajiem cilvēkiem pirms ierodas neatliekamā medicīniskā palīdzība. Viņi vēlējušies izvilkt abus cilvēkus no automašīnas, tāpēc vispirms esot izvilkuši ārā mantas, lai tiktu klāt cilvēkiem. Savukārt, kad ieradās policija, tad cilvēkiem liedza pieeju avārijas vietai.

Policija gan noliedz jebkādus apgalvojumus par to, ka kaut kas tika nozagts un ka mantas netika apsargātas. Policijas pārstāve vēsta, ka visas mantas tika savāktas un nodotas bojāgājušo piederīgajiem. Viņi arī nav ziņojuši, ka kaut kas būtu pazudis. Tomēr vietējie iedzīvotāji tam nevēlas piekrist un stāsta, ka par vietējie alkoholiķi pēc avārijas ir piesavinājušies visu, ko nav savākusi policija, pat mobilo telefonu. Policijai gan šādu ziņu nav.

Svarīgākais