NEŽĒLĪGI: Sieviete pamet no patversmes paņemtu kaķi un izliekas neko nezinām

© facebook

Dzīvnieku aizsardzības biedrība "Liberta" savā Facebook lapā ir publicējusi stāstu par kādu sievieti, kas pametusi no patversmes paņemtu kaķi, bet izlikusies, ka kaķi atrada uz ielas.

"Liberta" vēsta:

Visbiežāk dzīvnieki pie mums nokļūst ar nezināmu pagātni, varam tik minēt kas noticis, kāpēc kļuvuši lieki, bet šoreiz viss ir savādāk.. Sākotnēji tas sākās ar zvanu, sievietes gaušanos, ka kāds nelietis pametis kaķēnu, tas pa nakti skaļi raudājis uz ielas, pie veikala un viņa mazo paņēmusi pie sevis uz nakti, protams tam sekoja lūgums uzņemt biedrībā, ko arī neatteicām, tiekoties šķita parasta sieviete, vēl painteresējās vai mūsu aprūpē nav miniatūra auguma sunīši, labprāt paņemtu.. Ar to mūsu tikšanās beidzās un kaķēns nokļuva biedrībā.. Tajā pašā dienā ievietojām rakstu par jaunu saimnieku meklēšanu, bet negaidīti saņēmām vēstuli, kurā atklājās, ka pie mums nokļuvusī kaķenīte ir reiz izglābta no ielas dzīves Aizputē, vārdiņā Čillī un atvesta uz Liepāju jaunajai saimniecei, saņēmām arī kontaktinformāciju, kam tika kaķēns atdots un sapratām, ka tā ir tā pati sieviete, kura uzdevās par kaķēna glābēju..
Cilvēku bezatbildība un liekulība nebeidz pārsteigt..
Čillī ir omulīga kaķu dāmiņa, pilna dzīvesprieka, draudzējas gan ar kaķiem, gan suņiem!
Čillī meklē sevis cienīgu ģimeni, kura viņu mīlēs un lolos, nekad, nekad nenodos!
Atbalsti dzīvnieku uzturēšanu un ārstēšanu biedrībā ar zvanu 90006685 (1.42€), pārskaitījumu : DZĪVNIEKU AIZSARDZĪBAS BIEDRĪBA LIBERTA ,Reģ. nr. 40008222864, konts: LV33HABA0551038261946, BIC/swift kods : HABALV22, Paypal: biedrība_liberta@inbox.lv
Vai nogādā dzīvniekiem noderīgās lietas, pārtiku uc. personīgi :) Atrodamies Liepājā, E.tisē ielā 54a, Tel: 20333571 (iepriekš piezvani, jo neesam visu laiku uz vietas)

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FdzabLiberta%2Fposts%2F1186353381456663&width=500" width="500" height="740" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Svarīgākais