ŠOKĒJOŠI: Amatpersona veikalā veic zādzību, bet netiek sodīta

© ekrānšāviņš no video

Kāda Aizputes pašvaldības amatpersona vietējā veikalā ir nozagusi vairākus zeķubikšu pārus, bet par nodarīto sodu nav saņēmusi, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Tiek vēstīts, ka pašvaldības darbiniece dažādos Aizputē esošajos veikalos nozagusi zeķubikses aptuveni 60 eiro apmērā. Vienā no veikaliem apsardzes darbinieki viņu pieķēra. Tā kā sieviete nozagto preci atgrieza nebojātu, tad pret viņu netika ierosināta lietvedība.

Tomēr vēlāk noskaidrojies, ka sieviete vienu sieviešu zeķu pāri ir nozagusi vēl kādā veikalā, bet to pārdevēja saprata jau krietnu laiciņu pēc zādzības. Pārdevēja zvanīja uz policiju, lai pieteiktu zādzību un lai policisti pārbaudītu sievietes somas saturu, tomēr policija atbildēja, ka sieviete ir palaista un vairs pie viņiem neuzturas, tāpēc nevar veikt prasītās darbības un pierādīt sievietes vainu.

Konkrētā amatpersona atteicās no sarunas ar žurnālistiem kameras priekšā. Vien skaidro, ka notikušo neatceras, jo darbā pa virsu nervu zālēm uzdzērusi glāzi šampānieša. Savukārt pašvaldībā tiek apstiprināts, ka sieviete uzrakstījusi atlūgumu.

Svarīgākais