Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Gacho no kauna grib zemē ielīst

Lai veldzētu slāpes, modes skašu starplaikā Gacho savu draudzeni Gintu Lapiņu pavadīja līdz netālu esošajai preses tirdzniecības vietai, kur Ginta izstāvēja rindu un iegādājās ūdeni. Savukārt Gacho tikmēr rosījās pa telefonu. Pamanījis pret sevi vērstu fotokameru, Gacho sāka slēpties aiz «kepkas». Vai tiešām mūziķim no kauna gribas zemē ielīst? © F64

Rīgas modes nedēļā ar īpaši neadekvātu uzvedību izcēlās mūziķis Gacho jeb īstajā vārdā Gatis Irbe (33). Te viņš demonstrēja nepiedienīgus žestus ar rokām, te, ejot līdzās savai draudzenei latviešu supermodelei Gintai Lapiņai, nezināja, kā vien paslēpties. Šāda uzvedība parasti piemīt pasaulslavenām zvaigznēm, iespējams, arī pašmāju mūziķis no viņām iedvesmojas, ne tikai radot savas muzikālās kompozīcijas, bet arī publisko tēlu.

Lai veldzētu slāpes, modes skašu starplaikā Gacho savu draudzeni Gintu Lapiņu pavadīja līdz netālu esošajai preses tirdzniecības vietai, kur Ginta izstāvēja rindu un iegādājās ūdeni. Savukārt Gacho tikmēr rosījās pa telefonu. Pamanījis pret sevi vērstu fotokameru, Gacho sāka slēpties aiz «kepkas». Vai tiešām mūziķim no kauna gribas zemē ielīst?

Savukārt nākamajā modes skates starplaikā Gacho bija nolēmis nobaudīt kādu stiprāku dzērienu. Tiesa, kamēr citi modes nedēļas viesi laipni pozēja fotogrāfiem, Gacho uzvedās stipri dīvaini. Liekot modes skates ielūgumus sejai priekšā, Gacho izturējās kā nerātns pusaudzis. Jo lielāka zvaigzne, jo lielākas ambīcijas!

Jau vēlāk, sēžot modes skatē, Gacho, vērodams jaunākās tērpu kolekcijas un ik pa brīdim iemalkodams iegādāto dzērienu, kļuva arvien smaidīgāks un pārmija arī kādu vārdu ar supermodeli Gintu Lapiņu. Un rokas sejai priekšā vairs nelika, kauns un Holivudas zvaigznes cienīgā uzvedība bija pagaisuši kā nebijuši.