Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Repše izmisīgi meklē darbu un iestājas zemessargos

© F64

Redz, kā dzīvē notiek! Einars Repše (54) bijis gan Latvijas bankas prezidents, Latvijas Ministru prezidents, aizsardzības ministrs, finanšu ministrs un Saeimas deputāts, bet nu sociālajos tīklos viņš uzstājīgi piedāvā savus darba pakalpojumus.

Turklāt tie vēl nav visi jaunumi kādreizējā ministra dzīvē, Repše arī iestājies zemessargos un pat saņēmis atzinības rakstu kā viens no Zemessardzes 54. inženiertehniskā bataljona aktīvākajiem zemessargiem.

Beidzamajā laikā par Einara Repšes gaitām informācija bijusi skopa, te viņš manīts ar ģimeni savā dzīvesvietā Ikšķilē, te runāja, ka devies prom no Latvijas ar sievu Rūtu Raginsku-Repši un abu dēlēnu Rihardu Repši. Tad nu situācija mainījusies. Einars Repše sociālajā tīklā «Twitter» aktīvi, un var teikt - pat izmisīgi, meklē darba iespējas: «Meklēju pielietojumu savām zināšanām un pieredzei.»

Lūk, kā Repšes kungs reklamē savus pakalpojumus: «Sniedzu konsultācijas saistībā ar ieguldījumiem uzņēmumu akcijās un foreksā. Vēlaties ietaupīt naudu?! Sazinieties ar mani!» Taču ne visi atzinīgi novērtē viņa pakalpojumus. Aiga Balode ir kritiski noskaņota pret bijušā premjera pakalpojumiem un norāda: «Šis ir labs joks, ņemot vērā, ka pilnīgi nemaz nemācējāt apieties ne ar valsts naudu, ne savas partijas sponsoru naudu.» Cilvēki cenšas noskaidrot arī, cik tad maksā konsultācija pie kādreizējā politiķa, uz ko Repše atbild: «Izmaksas atkarīgas no problēmas rakstura un sarežģītības.»

Tas nav tikai vienīgais jaunums Repšes dzīvē. Viņš arī, kā izrādās, aktīvi darbojas Zemessardzē. Šā gada 10. septembrī Zemessardzes 54. inženiertehniskā bataljona gadadienas pasākumā Ogrē Einars Repše saņēma atzinības rakstu kā viens no bataljona aktīvākajiem zemessargiem. Fotogrāfijās Einars lepni paceltu galvu smaida un ir gandarīts par piešķirto novērtējumu.