VAKARA ZIŅAS: Kas Reinikam kopīgs ar kriminālo autoritāti Igoru

Laura Reinika atveidotais Igors ir krimināla autoritāte, kurš sēdējis arī aiz restēm. Tāpēc viņa varoņa kaklu klāj iespaidīgs tetovējums, kas uzzīmēts, lai vēl vairāk izceltu varoņa kriminālo pagātni. Ikdienā gan Lauris ir bez tetovējuma © Ingrīda Punka

23. maijā TV3 sāks demonstrēt seriāla «Viņas melo labāk» ceturtās sezonas sērijas, kurās starp spilgtākajiem pašmāju aktieriem iemirdzēsies arī jauni varoņi. Dziedātājs un meiteņu mīlulis Lauris Reiniks seriālā atveidos kriminālo autoritāti Igoru.

Lauris Reiniks bijis sajūsmā, kad «Viņas melo labāk» radošā komanda paaicinājusi viņu filmēties. «Tā kā šī sezona tika filmēta 2015. gadā un es nupat kā biju atbraucis no Amerikas, kur biju pabeidzis aktiermeistarības skolu, biju ekstāzē par piedāvājumu. Tādējādi varu izmantot visu to, ko esmu Amerikā iemācījies. Lai arī šī loma ir otrā plāna, tēls ir ļoti spilgts. Mans varonis ik pa brīdim parādās un tad atkal pazūd,» sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāj dziedātājs.

Raksturojot savu varoni Igoru, Reiniks stāsta, ka puisis ir ar spēcīgu kriminālo pagātni: «Viņš ir tipisks mafijas pārstāvis. Tik ļoti atgādina personāžu no 90. gadiem. Esmu kriminālfilmu cienītājs, tāpēc man nebija grūti iejusties Igora tēlā. Tā kriminālā vide man tomēr vairāk saistās ar krievu seriāliem, kuros uzdarbojas bandīti un notiek apšaudes.»

Taujāts, ko tagad par Lauri, kurš atveidos kriminālu tēlu, domās viņa talanta pielūdzējas, kas iemīlējušas allaž pozitīvo un smaidīgo dziedātāju, viņš teic, ka tas pat ir labi, jo šis varonis tēlam un izpausmēm piešķirs jaunas krāsas.

Līdz šim Lauris Reiniks filmējies Arvīda Krieva režisētajā filmā «Dancis pa trim», kur atveidoja karavīru, piedalījies vienā epizodē Žaklīnas Cinovskas veidotajā seriālā «Prāts vai instinkts», kā arī spēlējis izrādē «Kailie brieži» un kā galvenais varonis izdzīvojis dažādus attiecību stāstus savu dziesmu videoklipos.

Svarīgākais