VAKARA ZIŅAS: 61 gada vecumā Guntis Veits nespēj atrast īsto sievieti

Kādā no lielveikaliem Guntis Veits iepirkās daiļas blondīnes kompānijā © Aculiecinieka foto

Daudzu latviešu estrādes klausītāju elks, grupas «Credo» solists Guntis Veits (61) beidzamo gadu laikā sabiedrībā nekad nav iznācis ar savu mīļoto sievieti. Kas estrādes māksliniekam būtu slēpjams? Lieldienās vēlā vakara stundā Gunti Veitu »Vakara Ziņas« sastapa kādā no Rīgas nomales lielveikaliem, kur viņš ģimeniski iepirkās ar pievilcīgu blondīni.

Piekrāvuši pilnus iepirkumu grozus, abi devās pie kases, kur par iegādāto preci norēķinājās Guntis Veits. Tikmēr viņa pavadone – spilgta blondīne – iegādāto preci rūpīgi savietoja iepirkumu maisā. Tad arī Guntis un viņa pavadone, draudzīgi tērzējot, lēnā solī gāja uz autostāvvietu, kur iekāpa dziedātāja «Toyota» džipā un brauca prom no lielveikala.

Jau vēlāk sazinoties ar Gunti Veitu un nosūtot viņam lielveikalā uzņemtos fotoattēlus, viņš par attiecībām ar daiļo dzimumu runāja ļoti izvairīgi. Uz jautājumu, kas ir šī blondīne, ar kuru kopā viņš iepirkās, mūziķis atbildēja īsi un lakoniski: «Hi, hi, un tas skaitās, ka pieķērāt! Hi, hi… Ja man būtu jāstāsta par visām savām pazīstamajām sievietēm, ar kurām esmu redzēts veikalā, jums kļūtu neinteresanti.» Veits piedāvāja iespēju, kā tikt pie sensācijas: «Gribat sensāciju, tad nāciet uz klubiņu, kur spēlējam un kur uz skatuves lido krūšturi!»

Iespējams, Guntis Veits joprojām nav atradis savu liktenīgo sievieti. Arī viņa Vecmīlgrāvja dzīvoklis, kurā »Vakara Ziņas« ciemojās pērnajā pavasarī, iekārtots askētiski un atgādina vīrieša apartamentus, kur nekas neliecina par daiļā dzimuma klātbūtni. Guntim jau ir pieaudzis dēls Ēriks, kurš gan ir liepājnieks, bet bieži iegriežas ciemos pie tēva.



Svarīgākais