VAKARA ZIŅAS: Dziedātāja Astra pārvar depresiju un iegūst slaidu augumu

«Vitalitātes akadēmijas» mājaslapu rotā Astras Dreimanes svara pārvērtības. Skaidri redzams, kā saruka 108,4 kilogrami. © www.academyvitality.com

Dziedātāja, savulaik populārās grupas «Favorīts» soliste un «Vitalitātes akadēmijas» vēstnese Astra Dreimane svēra 108,4 kilogramus, bet pēc svara korekcijas programmas viņai izdevās atbrīvoties no 33 liekajiem kilogramiem.

Kļūst par reklāmas seju

«Es jau sen vēlējos atbrīvoties no liekā svara. Ilgus gadus cīnījos ar liekajiem kilogramiem. Ievēroju šādas tādas diētas, bet bez rezultātiem. Augstākais, nedēļu apmeklēju sporta zāli, pāris dienu pavingroju, un ar to viss beidzās. Man bija depresija, un teikšu godīgi, tādēļ bija diezgan grūti saņemties tievēšanas procesam. Visām diētām un fiziskajām aktivitātēm vajadzīga regularitāte. Tam ir jākļūst par dzīvesveidu. Ja mēnesi ievēro diētu, sporto un pēc tam pusgadu neko nedari, tad nevar gaidīt, ka saglabāsies rezultāts,» savu stāstu atklāj Astra.

Dziedātāja par «Vitalitātes akadēmiju» uzzinājusi no draudzenes, kura bija pierakstījusi svara korekcijas centra tālruņa numuru no Jūrmalā redzētā vides reklāmas stenda. «Ja man mājās tobrīd nebūtu remonta, jau nākamajā dienā būtu braukusi tievēt. Pēc mēneša beidzās remonts un es varēju doties prom. Man patika, ka šis centrs atrodas prom no Rīgas, kur ir lielāks kārdinājums aiziet uz kafejnīcu apēst kādu kūku vai iedzert glāzi vīna. No mājām devos prom ar pilnu bagāžnieku ar mantām, sagatavojusi naudu trim mēnešiem, ar domu, ka neatgriezīšos tik ilgi, kamēr nebūšu nometusi 20 kilogramus. «Vitalitātes akadēmijā» mēneša laikā nometu desmit kilogramus. Pēc pusotra mēneša tievēšanas centra vadība, redzot, ka man labi padodas mest nost kilogramus, ka esmu pozitīva un apņēmības pilna, piedāvāja kļūt par «Vitalitātes akadēmijas» reklāmas seju. Tādējādi es ar savu piemēru varu informēt un iedvesmot citus tievētgribētājus.

Kad sāku tievēt, svēru 108,4 kilogramus, bet, kad pabeidzu trešo tievēšanas tūri, jau svēru 75 kilogramus. Biju nometusi 33 kilogramus. Šajā tievēšanas pamatprogrammā galvenais uzdevums ir iekustināt cilvēka vielmaiņu. Un man izdevās.»

Resniem cilvēkiem nav viegla dzīve

«Varu godīgi atzīt, ka beidzamajā laikā man nākuši klāt daži kilogrami, jo ir bijušas visādas svinības, pasākumi un dzimšanas dienas, kuros esmu pagrēkojusi ar ēdienu. Taču tuvākajā laikā atkal uz divām nedēļām došos uz «Vitalitātes akadēmijas» svara korekcijas programmu un savedīšu sevi kārtībā. Ja arī gadās pagrēkot kādā ballītē un kārtīgi pieēsties, tad nākamajā dienā vajag ievērot atslodzes dienu un uzturā lietot tikai kefīru,» sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāj dziedātāja.

Viņa iesaka nedēļā vienu vai divas dienas ievērot atslodzi. «Kad ir atslodzes dienas, līdzi uz darbu ņemu litru kefīra. Kad man gribas kaut ko apēst, iedzeru trīs malkus kefīru. Kuņģis nomierinās, un varu normāli strādāt.»

Astra nepiekrīt korpulentajiem cilvēkiem, kuri lielās, ka viņiem jau liekais svars itin nemaz netraucē un viss esot vislabākajā kārtībā. «Es nespēju tam noticēt! Ja es nebūtu bijusi apaļa un nezinātu, cik grūti ir kustēties, elpot, staigāt, uzvilkt apavus vai nomazgāt traukus, tad tā nerunātu.



Svarīgākais