VAKARA ZIŅAS: Klēverei un Melbārdim atkal laulības krīze

Anna un Egils apprecējās 1999. gadā © F64

Pirms pāris nedēļām Nacionālā teātra aktrisi Annu Klēveri, kas no 1999. gada ir oficiālā laulībā ar aktieri un seriāla «UgunsGrēks» bārmeņa Gunāra lomas atveidotāju Egilu Melbārdi, sastapām vienā no Rīgas iepirkšanās centriem kāda kunga pavadībā. Anna un viņas pavadonis dūdoja kā divi balodīši un pildīja iepirkumu grozu ar pārtikas produktiem.

Tiesa gan, kad Anna Klēvere un viņas pavadonis saprata, ka ir pamanīti, abi momentā pašķīrās, un kungs joza prom.

Jau iepriekš izskanējušas runas, ka Anna Klēvere un Egils Melbārdis ir pašķīrušies. Pāris tolaik šo situāciju nevēlējās komentēt, tādēļ sabiedrībā sāka izplatīties dažādi scenāriji un versijas. Jau vēlāk žurnāla «Santa» intervijā Egils tomēr runāja par savu laulības dzīvi un atzina, ka ar sievu ir atraduši veidu, kā saglabāt savu laulību: «Mēs dzīvojam katrs savā dzīvoklī, jā. Mums ir divi dzīvokļi, kuros brīžiem esam abi vienā, brīžiem abi otrā, brīžiem katrs savā. Jā, diezgan nepopulārs modelis, bet nav vienas receptes visiem.»

Anna Klēvere un Egils Melbārdis apprecējās 1999. gadā. Pēc oficiālās laulību reģistrācijas Anna ir pieņēmusi vīra uzvārdu. Pāris juridiski joprojām ir precējies. Abi arī audzina dēlu Gustavu.

Sazinoties ar Egilu Melbārdi un vaicājot, vai šobrīd viņš ar sievu Annu ir pašķīries, Egils ievilka dziļi elpu un noteica, ka nekomentēs šo jautājumu. Līdzīgi atbilde bija arī no Annas.

Pēdējā laikā Anna ar Egilu nav arī manīti kopā apmeklējam Nacionālā teātra pirmizrādes. Uz nesen notikušo «Svina garšas» pirmizrādi Anna atnāca viena.



Svarīgākais