Māte nonāvē 8 bērnus un par to saņem dažus gadus cietumā

© mirror.co.uk

Dominika Kotreza Francijā sodīta par savu astoņu jaundzimušo bērnu slepkavību. Sievietei par šo nodarījumu gan piespriests relatīvi viegls sods. Viņai būs jāpavada deviņi gadi cietumā, ziņo mirror.co.uk

Sieviete, kura laika posmā no 1989. līdz 2007. gadam nogalinājusi savus astoņus zīdaiņus, tiesas zālē skaidrojusi, ka viņa šādi rīkojusies, jo nav vēlējusies lietot kontracepciju.

Kā izrādās, Dominikai bija seksuālas attiecības ar savu tēvu jau no 8 gadu vecuma un tās turpinājies arī pēc tam, kad viņa apprecējās. Sieviete atzīst, ka tēvu  mīlējusi  vairāk nekā savu vīru.

Sievietei, iestājoties grūtniecībām, esot bijis bail doties pie ārstiem un gūt informāciju par iespējamajām alternatīvām. Tieši tāpēc arī aborta veikšanas iespējas viņa nav izskatījusi.

Tā kā savas ārpus laulības grūtniecības un romantiskās attiecībās ar tēvu sieviete cītīgi turēja noslēpumā, neko aizdomīgu nebija ievērojuši arī viņas kaimiņi, viņas meitas un pat ne viņas vīrs.

Sievietes nodarījums nācis atklātībā tad, kad kāds vīrietis no viņiem pārpircis māju un, veicot dārza darbus, atradis zīdaiņu mirstīgās atliekas.

Tiesas zālē apsūdzētā sieviete savu vainu gan noliegusi, pamatojot to, ar argumentu, ka, viņasprāt,  zīdaiņu slepkavība  esot bijusi kā kontracepcijas metode, ne plānota slepkavība.

Neskatoties uz sacelto skandālu, Dominikas pieaugušās meitas viņu raksturo kā „labāko māti pasaulē”.

Taču viens no Dominikas advokātiem atzina, ka viņa pati esot bijis upuris šajā situācijā, jo bijusi kā ieslodzīta apburtā aplī: „Dominikas uztverē, šie bērni bija rezultāts asinsgrēkam un tiem nebija identitātes,” piebildis advokāts.

Šī lieta tiek atzīta kā viena no traģiskākajām bērnu slepkavībām Francijas vēsturē.

Svarīgākais