NEŽĒLĪGI: Vecāki mazu zēnu tur kopā ar cūkām

© mirror.co.uk

Kāds septiņgadīgs zēns Ķīnā dzīvojis starp cūkām un šobrīd vairs nespēj komunicēt ar cilvēkiem.

Sabiedrības uzmanība mazajām puisītim tika pievērsta pēc tam, kad sociālajos medijos izplatījās fotogrāfija, kurā redzams, kā zēns kopā ar cūku tiek vests piekabē. Arī kaimiņi ievēroja apritē nonākušo fotogrāfiju un spēja atpazīt zēnu.

Kad sociālie darbinieki apciemoja ģimeni, tie atrada mazo zēnu cūku aplokā. Zēns bija klāts ar netīrumiem un brūcēm, viņš nespēja normāli komunicēt ar cilvēkiem.

Arī kaimiņi bija informēti par slikto ģimenes stāvokli. Tie atzina, ka māte zēnu situsi tā, ka bērns nespējis beigt raudāt.

Viena no kaimiņienēm medijiem atklāja: „Pēc tam, kad zēna raudas ilgstoši nav mitējušās, kāds no kaimiņiem parasti aiziet pie mātes, lai viņu apturētu, taču viņa vienmēr tikai smaida it kā nekas nebūtu noticis.”

Tiek izvirzīts pieņēmums, ka vecāku nevērības dēļ, jau trīs viņu bērni ir miruši, bet ceturto savā aizbildniecībā paņēmusi bērna tante.

Šobrīd zēns ir izmitināts pie savas tantes un ir nodots ekspertu rokās, kuri tic, ka smaga darba rezultātā zēns iemācīsies runāt un spēs dzīvot pilnvērtīgi.