Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Ko Lolitai Novikovai pareģoja astroloģe?

Ekstravagantā dziedātāja Lolita Novikova tikko kā izkāpusi no tramvaja un smaidīga dodas izzināt nākotni uz astroloģes privātpraksi Lāčplēša ielā 29–2. © f64

Piedaloties TV3 šovā «Dejo ar zvaigzni», savulaik populārās rokgrupas «Rebel» soliste Lolita Novikova (50) pēc ilgāka pārtraukuma atkal pārsteidza TV skatītājus ar savu neizsīkstošo enerģiju un harismu. Lai noskaidrotu, vai arī pēc dalības TV šovā, Lolai būs lemts iemirdzēties pie Latvijas šovbiznesa debesīm un kādi pārsteigumi gaidāmi attiecībās ar mīļoto cilvēku, dziedātāja devās pie astroloģes.

Izmantos šovā atgūto popularitāti

Beidzamos gados Lolita Novikova savu profesionālo darbību lielākoties veidoja ārpus Latvijas – Šveicē, Itālijā un Vācijā. Taču allaž atgriezās savās mājās Rīgā. Pašmāju medijos šad tad parādījās dziedātājas pikanta rakstura fotogrāfijas, kurās Lola demonstrēja savu kailo augumu, atgādinot, ka joprojām ir skaista un lieliskā formā. Pērnajā vasarā Vecrīgas kafejnīcā «Rockabilly House» dziedātāja aicināja savus skatuves kolēģus, muzikantus un paziņas uz savām 50. dzimšanas dienas svinībām. Jubilejas ballītē Lola arī prezentēja savu jaunāko veikumu – videoklipu dziesmai «Puma».

Šoziem dziedātāja Lolita Novikova tandēmā ar dejotāju Andri Antuzeviču uzsāka dalību TV šovā «Dejo ar zvaigzni», tādējādi atgādinot par savu personību plašākai auditorijai. Tiesa gan, ceturtā raidījuma noslēgumā, apkopojot žūrijas un skatītāju telefonbalsojuma rezultātus, Lolitai un viņas deju partnerim Andrim šovs bija jāpamet. Lolita, protams, nebija gaidījusi šādu iznākumu, jo viņa beidzot bija atradusi kopīgu valodu uz deju grīdas ar savu partneri. Taču šovs paliek šovs, un tajā ir savi noteikumi. Pēc izbalsošanas no šova, Lola pāris dienas bija emocionāli sagrauta: «Es jau neesmu no akmens vai dzelzs. Tas ir normāli, ka pārdzīvoju. Bet dzīve ar to neapstājas. Man ir jānostājas ar abām kājām uz zemes.»

Lolita ir apņēmības pilna, izmantot šovā atgūto popularitāti un turpināt priecēt savus fanus kā dziedātāja. «Es noteikti nekur vairs nepazudīšu. Līdz pat šova beigām klātienē nākšu skatīties raidījumus. Iespējams, ka pat uzdziedāšu tiešajā ēterā. Esmu apņēmusies padarboties Latvijā, jo dzīvē šovs jau vēl nebeidzas,» noslēpumaini nosaka Lola.

Ko sola zvaigznes?

Lai ielūkotos nākotnē un pārliecinātos, kādus lēmumus pieņemt gan skatuves darbībā, gan privātajā dzīvē, Lola devās vizītē pie sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas. Pēc dziedātājas precīza dzimšanas datuma, laika un vietas astroloģe sastādīja viņai individuālo astroloģisko karti. Pēc horoskopa Lolita ir Lauva, un viņas zodiaka pamatā līdzsvarā ir visas stihijas – uguns, gaiss, ūdens un zeme.

Lola uz vizīti pie astroloģes Rīgas centrā atbrauca ar tramvaju. Satiekot dziedātāju sabiedriskā transporta pieturā, viņa atzina, ka pie astroloģes ierodas mazliet saviļņota un ar lielu interesi vēlas uzzināt, ko viņai sola zvaigznes. Lolita nekad nav slēpusi, ka viņu interesē astroloģija un numeroloģija. Pirms vairākiem gadiem, ceļojot pa Nepālu, Lola jau bijusi pie astrologa.

Pie pašmāju populārās astroloģes Gunas Kārkliņas Lola pavadīja vairāk nekā divas stundas. Iznākusi no astroloģes kabineta, dziedātāja nerādīja bēdīgu vaigu, bet atklāja, ka nākotne solās būt dažādiem interesantiem piedzīvojumiem bagāta. «Tas laiks, ko pavadīju astrologa kabinetā, paskrēja nemanot. Man bija ļoti interesanti. Izrādās, ka viss, ko un kā es jūtu, ir pareizi.»

Dziedātāja atzīst, ka detaļās nevar atklāt, ko viņai stāstīja astroloģe, jo tā ir ļoti intīma un privāta rakstura informācija. «Jā, mani ļoti interesēja, kāda veidosies mana privātā dzīve, kas man jāievēro un no kā jāizsargājas. Taču kopumā manās attiecībās ar pretējo dzimumu viss būs vislabākajā kārtībā. Man bija ļoti patīkami dzirdēt, ka Marss un Venera manā horoskopa zīmē ir līdzsvarā, » stāsta Lola.

Viņa arī guvusi apstiprinājumu, ka ir pareizi izvēlējusies savu nodarbošanos, kas ir saistīta ar skatuvi un dziedāšanu, bet tikpat veiksmīgi enerģiskā dziedātāja var arī veidot un vadīt savu privāto biznesu.