Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Novikova 50 gados seksuāli iekvēlinājusi savu deju partneri

Efektīgā korsete ir no Lolitas Novikovas privātā drēbju skapja, bet ugunīgi sarkanie svārki un bolero jaciņa speciāli šūdināta deju šovam. Šajā tērpā Lola sajutusies kā komēta. © f64

Dziedātāja Lola jeb īstajā vārdā Lolita Novikova (50) burtiski atdzimusi uz šova «Dejo ar zvaigzni» skatuves. Pāris mēnešos Lolai izdevies iekvēlināt arī savu deju partneri Andri Antuzeviču (24), kurš ikdienā ir nopietns jauneklis un strādā fizikas jomā.

Partneris tikai divus gadus vecāks par meitu

«Neslēpšu, ka, šovam sākoties, man bija ļoti grūti ar savu partneri uzsākt dejot. Kā nekā jauns un slaids puisis, kurš ir tikai divus gadus vecāks par manu meitu. Prātoju, kā nu būs? Deja, tomēr ir seksuāla lieta. Ir pieskārieni, ļoti ciešas pozas. It sevišķi tas izpaužas tango, kad partneru kājas cieši un koķeti savijušās deju solī. Nespēju iedomāties, kā es to varēšu izdarīt ar tik jaunu puisi. Pirmajos mēģinājumos Andris mani pat uzrunāja ar jūs. Jutu, ka mūsu starpā ir ļoti liela barjera. Tādēļ bija jāizrunājas un kaut kas jādara lietas labā. Sarunas laikā Andris man atzina, ka viņam sākumā pat bijis bail no «Rebel» kundzes, kura neklausīs, nemācīsies un nedarīs to, kas nepieciešams uz deju grīdas. Pamazām ledus mūsu starpā izkustējās. Sākām viens otru uzrunāt ar tu, nopietni ķērāmies pie darba, smējāmies un jokojāmies. Mums izveidojās enerģētiski spēcīgs kontakts. Mēs vairs neatstrādājām deju soļus, bet sākām dejot kā viens vesels, kā pāris. Es sajutu Andri, un saplūdām kā viens vesels. Un tagad es nespēju iedomāties citu partneri,» savu iepazīšanās stāstu ar dejotāju Andri Antuzeviču, atminas Lola.

Ikdienā strādā magnētiskās rezonanses spektroskopijas laboratorijā

Dejotājs Andris sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāj, ka ikdienā viņa nodarbošanās nav saistīta ar deju, bet gan zinātni. «Pirms pāris gadiem pabeidzu maģistrantūras studijas, tagad studēju doktorantūrā. Šobrīd jaunajiem bakalaura studentiem Latvijas Universitātes Fizikas un matemātikas fakultātē vadu lekcijas. Mans pamatdarbs ir valsts iestādē – Cietvielu fizikas institūtā, kur strādāju magnētiskās rezonanses spektroskopijas laboratorijā,» par savu nodarbošanos stāsta šova dalībnieks.

Andris nebeidz vien slavēt Lolu, atzīstot, ka pāris mēnešu laikā ugunīgā dziedātāja viņam pasniegusi tādu dzīves mācību. «Esmu ļoti nopietns cilvēks, bet Lola ir mainījusi manu fiziķa tēlu. No viņas visādas gudrības esmu iemācījies. Lola ir emocionāli atvērta, ekspresīva sieviete, bet es esmu ļoti noslēgts. Lola man ir palīdzējusi pārvarēt dažādas barjeras. Ja Lola mūsu deju priekšnesumos ir kā spridzeklītis, tad es rūpējos par tehnisko pusi. Tādējādi mēs viens otru papildinām. Pateicoties Lolitai, es sevī jūtu izaugsmi. Turklāt mana deju partnere ir dzīvesgudra sieviete, tik daudz kur bijusi, tik daudz ko redzējusi, un viņai ir savs viedoklis. Lolita tic numeroloģijai un horoskopiem. Es tam neticu, bet ir interesanti paklausīties, kā viņa noraksturo manu horoskopa zīmi,» pārdomās dalās Andris.