Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Sabiedrības dāmas pārdod savus Rīgas dzīvokļus

Alla Petropavlovska © f64

Populāru nekustamo īpašumu tirgotāju mājaslapās nu jau ilgāku laiku gozējas arī sabiedrībā zināmu cilvēku mitekļi. Kā atklāja »VZ«, no dzīvokļiem Rīgā nolēmušas atteikties mūzikas ierakstu kompānijas «Mikrofona ieraksti» valdes priekšsēdētāja Elita Mīlgrāve, žurnāliste Alla Petropavlovska, kā arī dziedātāja un uzņēmēja Elizabete Zagorska. Neviena mājokļa cena nav zemāka par 100 000 eiro.

Petropavlovska meklē īpašus pircējus

MITEKLIS ŠEHEREZADEI

Austrumnieciskā stilā iekārtotais Allas Petropavlovskas dzīvoklis varētu kalpot par vietu, kur tikties kaislīgiem mīlniekiem. Tiesa, vismaz vienam no viņiem jābūt ļoti turīgam, jo apartamentu cena ir 245 000 eiro.

Ekskluzīvākais no iepriekš pieminētās trijotnes mitekļiem tomēr ir žurnālistes Allas Petropavlovskas dzīvoklis Matīsa ielā. Ņemot vērā, ka tas tiek pozicionēts kā īpašs dzīvoklis īpašiem pircējiem ar eksotiskām mēbelēm no austrumu zemēm un greznu dizaineru veidotu interjeru, arī apartamentu cena ir atbilstoša – 245 000 eiro. Ko pircējs saņems par šo iespaidīgo summu? Kā norādīts aprakstā, ēka atrodas pagalmā, tātad pircējs vairāk vai mazāk būs pasargāts no ielas trokšņiem. Kādu laiku varēs neuztraukties par to, ka pirmskara mājai varētu sākt tecēt jumts, jo tas nesen mainīts. Patīkami arī, ka iebrauktuvei ir automātiskie vārti un kāpņutelpā veikts remonts. Kas attiecas uz pašu dzīvokli, tam ir trīs istabas un plaša virtuve, turklāt komforta cienītāji novērtēs arī džakuzi, apsildāmās grīdas, augstos griestus un iebūvētos gaismas ķermeņus, nemaz nerunājot par iekārtojumu, ko īpašniece atstāj pircējam.

Mīlgrāve tirgo ar pamatīgu peļņu

NEBOJĀTS JŪGENDSTILS

Elitai Mīlgrāvei piederošo dzīvokli jūgendstila piecstāvu ēkas 4. stāvā iespējams iegādāties par 110 000 eiro. Īpašniece sola ar eiroremontiem nebojātu jūgendstila auru, lai ko tas arī nozīmētu.

«Dzīvokli tirgojam nu jau ilgāku laiku. Esam pārcēlušies uz Jūrmalu, līdz ar to dzīvoklis Rīgā mums vairs nav vajadzīgs,» sarunā ar »VZ« pastāstīja Elita Mīlgrāve. Plašais trīsistabu dzīvoklis vienā no Tallinas ielas jūgendstila ēkām tiek reklamēts kā ar eiroremontu nesabojāts. Mīlgrāves dzīvoklim ir balkons, augstie griesti, turklāt to varot savienot ar kaimiņu dzīvokli, kas arī tiekot pārdots.

Jāatzīst, ka savā īpašumā dzīvokli, ko tagad viņa tirgo par 110 000 eiro, savulaik izdevies iegūt īpaši izdevīgi. Pēc zemesgrāmatas datiem, 2002. gadā viņa to iegādājusies par 2229,50 latiem, kas ir ne tikai krietni zem tirgus, bet arī kadastrālās vērtības (tolaik tā bija vairāk nekā 10 000 latu).

Zagorskai apartamenti trijos stāvos

ĀGENSKALNA FANIEM

Āgenskalnam ar savām klusajām ieliņām un īpašo apbūvi ir savs piekritēju loks. Vai kāds no tiem būs gatavs šķirties no 148 000 eiro – rādīs laiks. Katrā ziņā, ņemot vērā visas apartamentu «ekstras», Elizabetes Zagorskas dzīvokli var uzskatīt par ekskluzīvu.

Par 148 000 eiro šobrīd pieejams dziedātājai un uzņēmējai Elizabetei Zagorskai piederošs dzīvoklis Āgenskalnā. Kā minēts sludinājumā, par labu cenu tiek pārdots lielisks trīs līmeņu dzīvoklis skaistā baltvācu stila četru dzīvokļu ēkā. Turklāt ar atsevišķu ieeju, terasi, savu pagalmu, kamīnu, pirti ar baseinu pagrabstāvā un ērtu atpūtas telpu. Ēkai ir ķieģeļu mūra sienas, fasāde ar koka apdari, labiekārtots apzaļumots pagalms, iežogota teritorija ar koka sētu, vieta vairākām automašīnām, logi vērsti mājas abās pusēs, slīpie griesti, dzīvoklim ir studijas tipa virtuve, kas apvienota ar viesistabu, atpūtas telpa, garderobe, halle, palīgtelpa, iespēja izbūvēt bēniņus, divas ieejas, divi sanitārie mezgli, vanna, dušas kabīne, radiatori ar termoregulatoriem, kamīns un granulu apkure. Viss, kas vajadzīgs ērtai dzīvošanai, un vēl vairāk.