Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Pujāts esot sakārtojis attiecības ar alkoholu

Ieraugot kādreizējās «Okartes» zvaigznes Kristapa Pujāta dīvaino paskatu, gluži negribot viņam uzprasījās kāds jautājums. Ar puisi viss esot kārtībā, gatavojoties atgriezties latvju mūzikā. © f64

Mārtiņa Ruska jaunajā albumā ar vienu dziesmu kā autors atzīmējies arī viņa cīņubiedrs no šova «Okartes skatuve» laikiem Kristaps Pujāts, – par viņu kādu laiku nekas nebija dzirdēts.

Liepājas teātra Edgara Pujāta dēls Kristaps uz brīdi uzmirdzēja šovā, kur lielākoties gan atzīmējās ar īslaicīgajām attiecībām ar dziedātāju Sabīni Berezinu, pēc tam atklātībā parādījās ar dažiem solokoncertiem vai kopā ar tēvu, taču viņa nenoliedzamais muzikālais potenciāls pilnā apjomā tā arī neparādījās. Baumoja, ka puisis kritis nopietnā alkohola gūstā, varbūt pat aizrāvies ar citāda rakstura vielām. Nav brīnums, ka «Supernovas» žūrijas loceklis Guntars Račs diezgan divdomīgi apvaicājās, ar ko pirms piedalīšanās šā konkursa atlasē tik tiešām nodarbojies jaunais censonis... Jāatzīst, ka atlasē puisis izgāzās un pilnīgi pelnīti netika ceturtdaļfinālā. «Jā, es tikko biju atbraucis no Zviedrijas, nebiju pat paguvis pienācīgi sagatavoties,» savu neveiksmi sarunā ar »VZ« atzīst Pujāts. Par alkoholu – ar to gan esot attiecības sakārtotas. «Iespējams, ka tiešām esmu kādā brīdī aizrāvies ar alkoholu, bet tagad tiešām ne! Zviedrijā četrus mēnešus darbojos celtniecības jomā – skrūvēju ģipsi. Jau pirms tam ar alkoholu vairs neaizrāvos, bet tur es iemācījos, kas ir disciplīna, kā tas ir – smagi strādāt. Jā, it kā [četri mēneši] ir maz, taču man ar to pietika, lai saprastu, ka vēlos atgriezties mūzikā.» Uz »VZ« iebildi, ka viesstrādniekiem gan parasti ir līgums, kas pilnīgi noteikti ir ilgāks par četriem mēnešiem, un kādi tad ir bijuši aktiera dēla līguma nosacījumi, Pujāts atbildēja, ka tos neizpaudīšot. Arī pārējās atbildes bija dīvainas, taču varbūt puisis tikai bija pārguris – viņš taču pēdējā laikā dzīvojot maršrutā Liepāja–Rīga. «Nodarbojos ar mūziku, rakstu dziesmas. Pagaidām spēlēšu balles. Piedāvājumi pamazām rodas, vismaz viena jau ir – 7. martā. Jāskatās, kā būs. Baigi daudz jau arī nevar [uzstāties]. Bet baigi daudz jau varbūt arī nevajag.»