Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Skandalozi

ŠOKS: Pavedinot cietumsargus, izbēg 28 ieslodzītās

Tērpi, kuri bijuši mugurā "valdzinātājām" © dailymail.co.uk

Divdesmit astoņas sievietes ceturtdienas naktī izbēgušas no cietumā Brazīlijā, pēc tam kad trīs sievietes seksapīlos policistu kostīmos pavedināja un sazāļoja vīriešu kārtas cietumsargus, ziņo dailymail.co.uk.

Nākamajā rītā pēc nakts, kurā no cietuma izbēga 28 cietumnieces, policija atrada trīs kailus, roku dzelžos saslēgtus un sazāļotus cietumsargus guļam uz grīdas cietumā.

Kā ziņo izmeklētāji, pie cietumsargiem trijos naktī esot ieradušās trīs trūcīgos tērpos tērptas meitenes. Dāmas esot bijušas jautrā prātā un lūgušas, lai cietumsargi ielaiž viņas iekšā, jo viņas vēloties ar viņiem „iedzert un parunāties.” Pēc visa spriežot, likuma kalpi nav spējuši turēties pretim daiļavu valdzinājumam un ielaiduši šķietami iereibušās meitenes iekšā, kur viņas vīriešus cienājušas ar līdzpaņemto sazāļoto viskiju. Cietuma priekšniece Angelīna De Anderesa Ferreira paziņojusi preses konferencē, „Plāns bija savaldzināt cietumsargus. Viņas (pavedinātājas) pasniedza viņiem lētu viskiju ar narkotiskajām vielām, atslēdza centrālos vārtus, un visi kuri vēlējās aizbēgt, to varēja izdarīt caur galveno ieeju,” komentē A. Ferreira.

Kad vīrieši sazāļoti un aizmiguši, pavedinātājas atbrīvojošas cietumnieces ar kurām kopā tad arī pametušas cietumu pa galveno izeju, sev līdzi paņemot ieročus un munīciju.

Cietumsargi neko neatceroties kopš brīža, kad iedzēruši sazāļoto viskiju. Viens tika atrasts apreibis un cenšoties pamosties, otrs gulēja visu pēcpusdienu un, kā ziņo autoritātes – neesot bijis runājams.  A. Ferreira ziņoja, ka jau zināms, ka šo bēgšanas pasākumu bija izplānojis draugs vienai no izbēgušajām sievietēm.

Policija arī atradusi maisiņu ar dāmu veļu un pavedinošās sieviešu policistu uniformas, kuras visticamāk ir bijušas mugurā valdzinātajām.

Šobrīd miesaskārie cietumsargi ir arestēti un  viņiem nāksies tiesas priekšā atbildēt par rupjiem darba pienākumu un ētikas pārkāpumiem.

Arī astoņas no aizbēgušajām cietumniecēm šobrīd jau ir arestētas un nogādātas atpakaļ ieslodzījuma vietā. Viena no cietumniecēm tika atrasta netālu esošās pilsētas centrā, piedzērusies, un vicinām pistoli, kamēr vēl kāda bēgle atkārtoti arestēta pēc tam, kad nozagusi mašīnu no vietējās fermas un sadauzījusi to.