VAKARA ZIŅAS: Stafecka sastapusi ideālo vīrieti

Dziedātājas Antras lielākais fans ir vecākais dēlēns Roberts, kurš pēc mammas dziedājuma visskaļāk aplaudē un gavilē, norādot, ka tā bijusi viņa mammīte. © f64

Dziedātājas Antras Stafeckas (Lapsas, 23) lielākie fani un atbalstītāji ir ģimene – vīrs Ģirts Lapsa (28) un vecākais dēlēns Roberts (4). Vīrs Ģirts neizlaiž gandrīz nevienu sievas uzstāšanos un kā šoferis Antru no mājām Ogrē aizvizina uz jebkuru Latvijas vietu, kur vien viņai notiek koncerts.

Pašu mazāko Lapsu ģimenes pārstāvi – dēliņu Gustavu (9 mēneši), kas pasaulē nāca pērn Lieldienu brīvdienu priekšvakarā – Antra vēl neņem līdzi uz saviem koncertiem. «Mazo dēliņu vēl nevedu sabiedrībā. Viņam par agru. Lai paaugas,» nosaka dziedātāja.

Savukārt vecākais dēlēns Roberts ir liels mammas fans. Dēlēnam acis mirdz, ja uz lielās skatuves piesaka mammas muzikālo priekšnesumu: «Te ir tas stāsts, ko es savulaik stāstīju, kad es kā jaunā māmiņa piedalījos TV muzikālajā realitātes šovā «OKartes skatuve». To momentu mans dēls neatcerēsies, kad biju kādu laika posmu prom no mājām, jo biju šovā, bet viņš atminēsies nākotni un priecāsies par manām skatuves gaitām. Tagad dēlēns ar mani lepojas. Un es esmu ārkārtīgi laimīga, ka mans bērns redz, kā es sasniedzu savus mērķus, un tas arī viņu pašu iedvesmos dzīvē paveikt lielas lietas.»

Mazākais dziedātājas puika vēl dzīvojas pa māju, bet vecākais dēls iet bērnudārzā. «Roberts man ir liels vīrietis. Abi mājās mācāmies alfabētu, dzejoļus, dziedam un dejojam. Paldies Dievam, ka spēju arī izpildīt mātes pienākumus, lai ko arī citi teiktu!» skaidro māmiņa.

Antra arī paliela savu vīru Ģirtu, kurš allaž atbalsta mīļoto sievu. «Gan kā tēvs, gan arī kā vīrs – Ģirts man ir zelts. Tādi vīrieši kā Ģirts nav tik viegli sastopami. Turklāt viņam nav stereotipiskas domāšanas, kas daudziem pāriem rada nevajadzīgus strīdus. Vīrs lieliski saprot manu darba specifiku. Vīrs ir mans ideālais vīrietis, un es viņu ļoti mīlu,» savu mīļoto nebeidz slavēt dziedātāja.

Svarīgākais