Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Berezina pēc slimības iegūst perfektu augumu

© f64

Sabīnes Berezinas mānija labi paēst apspriesta jau kopš šova «Okartes skatuve» laikiem, kad meitenes formas un ķermeņa aprises bieži vien pavadīja baumas par grūtniecību. Šobrīd dziedātāja ir kļuvusi neticami slaida un neuztraucas par liekā svara atgriešanos.

Par vienu no apspriestākajām tēmām «Muzikālas bankas» ceremonijā kļuva Sabīnes Berezinas slaidās formas: dziedātāja izskatās labāk nekā jebkad un varēja atļauties uz skatuves kāpt ar atkailinātu vidukli. «Man bija smagas veselības problēmas, kas draudēja pat ar operāciju. Pērn smagi apsaldējos, un man nācās 18 diennaktis dzert četrus litrus ūdens dienā. Iznākot no slimnīcas, biju tieva kā cīsiņš – es biju zaudējusi 13 kilogramus no sava svara. Pateicoties šādam ūdens daudzumam, uzlabojās arī vielmaiņa, un tagad, pat ēdot speķa maizītes vai picas, es vairs nepieņemos svarā. Tā kā katrā negatīvismā ir savs pozitīvais prieciņš – pārcietu smagas veselības problēmas, bet ieguvu savu ideālo figūru,» smaidot »VZ« stāsta Sabīne Berezina. Tiesa, pagaidām nākas pamatīgi domāt par spēku taupīšanu, un Ventspilī jau pēc ģenerālmēģinājuma dziedātāja jutās miegaina.

Uzmanību piesaista arī gredzens dziedātājas zeltnesī, kas liek domāt, ka viņa saderinājusies. «Man šo jautājumu uzdod bieži. Taču arī uz otras rokas tā paša pirksta man ir zelta gredzens. Pēc slimošanas esmu kļuvusi krietni tievāka, un šie ir vienīgie pirksti, uz kuriem man turas gredzeni. Es neesmu saderinājusies vai apprecējusies, vienkārši uz pārējiem pirkstiem šie gredzeni vairs neturas,» smejoties stāsta Sabīne. Meitene neslēpj, ka nu jau ilgāku laiku vairs nav brīva, taču pagaidām savas attiecības ar oficiālām saistībām neplāno stiprināt. «Es pēc horoskopa esmu vēzis, pēc definīcijas nevaru ilgi būt brīva. Man vajag līdzās otru cilvēku un mājas sajūtu. Es šobrīd esmu laimīga savās attiecībās, kopā ar draugu dzīvojam Rīgā. Man šķiet, ka dzīve beidzot ir sakārtojusies tā, kā es to vēlos. Jau kādu gadu strādāju ar bērniem un mācu viņus dziedāt mūsdienu mūziku. Laikam jau eju mātes pēdās, un vokālas pedagoģes darbs ir arī mans aicinājums,» atklāj Berezina.