VAKARA ZIŅAS: Dons gatavs laimēto ceļojumu atdāvināt mazai meitenītei

© f64

Par «Muzikālās bankas» uzvarētāju jau trešo reizi pēc kārtas kļuvušais Dons emocionālāko brīdi piedzīvoja, kad dziesmas «Pāriet bailes» izpildīšanas laikā pie viņa pēkšņi pienāca maza meitenīte un pasniedza dziedātājam ziedus.

Pēc uzvaras Donam nekas daudz sakāms nebija, taču viņš pilnīgi atplauka, kad »VZ« apvaicājās par mazo meitenīti, kura dziedātājam viņa uzstāšanās laikā pasniedza trīs rozītes. «Vai, viņa atnāca kā tāds eņģelis, tas bija vienkārši super, man nebija variantu, man viņa bija jāņem klēpī un kopā jānodzied, – viņa nodziedāja [dziesmas] beigas!» jūsmoja Dons. Jāpiebilst, ka šoreiz tika piešķirta arī Zāles skatītāju simpātiju balva, kas tika izpildītājam, kura priekšnesums zālē izraisīja vislielākās ovācijas, – to spēku noteica ar speciālu decibelu mērītāju. Šo balvu saņēma «Musiqq» (108 decibeli), bet otrais bija Dons (105,4 decibeli), kurš arī tādējādi tika pie «Tallink» dāvātā brauciena uz Stokholmu. Uz »VZ« pieļāvumu, ka šos decibelus sarūpējusi tieši mazā meitenīte, kura pelnījusi šo braucienu tikpat lielā mērā, Dons aizdomājās: «Vispār – jā! Ļoti laba ideja! Lai viņa brauc! Lai brauc mamma ar meitu un tēti arī paķer līdzi!»

Interesants novēlējums Donam padevās pēc ceremonijas notikušajā banketā pie Olimpiskā centra turpat esošajā ledus hallē Ventspils mēram Aivaram Lembergam, kurš sveicot dziedātāju, puspajokam mudināja viņu neapstāties pie muzikālo rekordu labošanas: «Malacis, Don, še roka! Bet basketbola klubs [«Ventspils»] ir deviņkārtējie čempioni, tā ka tev vēl ir kur augt!» 

Ja meitenītes vecāki sazināsies ar »VZ«, uzņemamies starpnieku lomu, lai ceļojums tiktu mazajai sveicējai.

Svarīgākais