Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Seksīgā Deimone atrāda pikantus tetovējums

© Toms Norde

Modes māksliniece Kristīne Deimone var lepoties ar seksīgu augumu, ko izdaiļo tetovējumi. Katrs zīmējums veltīts kādai konkrētai dzīves situācijai.

 Zaķis uz dupša, bet ķepiņas uz dekoltē

Pirmo reizi pie tetovēšanas meistara Kristīne Deimone devās 16 gadu vecumā. Toreiz uz pēcpuses tapa «Playboy» zaķis. Jau vēlāk dekoltē zonā Kristīnei tika uzzīmētas ķepiņas. «Nolēmu, ka vēlos ķepiņas, kas vislabāk izceļ manu individualitāti. Un līdz pat šodienai neesmu nožēlojusi savu izvēli. Reizēm pati piemirstu, ka uz manām krūtīm ir ķepiņas. Taču, ja saviesīgos pasākumos jūtu pārlieku lielu uzmanību, kas pievērsta manam dekoltē, sāku aizdomāties, kas vairāk acu skatus piesaistījis –krūtis vai ķepiņas?

Reiz sporta zāles ģērbtuvē pie manis pienāca kāda sieviete un atzina, ka tik oriģinālu tetovējumu kā manas ķepiņas viņa vēl nebija redzējusi. Esmu arī piefiksējusi, ka vīriešiem ķepiņas ir kā pirmais solis, lai ar mani iepazītos,» par savu pirmo tetovējumu stāsta modes māksliniece.

Viņa atzīst, ka tetovēšanās ir gana sāpīgs process: «Esmu ļoti jūtīga pret pieskārieniem, tāpēc pie meistara eju tad, kad esmu dusmīga vai man ir slikts garastāvoklis. Tad varu mierīgi koncentrēties uz nepatīkamo un sāpes aizmistas. Taču, ja sanāk tetovēties trīs stundas pēc kārtas, tad gan jūtu sāpes.»

Veltījums dēlēnam

Nākamais tetovējums Kristīnei tapa uz muguras par godu viņas pirmdzimtajam dēlēnam Mihaelam. Uzraksts vēsta: «Mihaels mans erceņģelis.» «Kad gaidīju bērnu, skaidri zināju, ka dēlu nosaukšu eņģeļa vārdā. Tāpēc izvēlējos erceņģeļa Mihaela vārdu. Šim vārdam ir ļoti spēcīga nozīme – karavadonis, aizstāvis un cīnītājs. Tie, kuri redzējuši šo tetovējumu, man izteikuši pesimistiskus komentārus, jo šis teksts nav uzrakstīts ne latviski, ne krieviski, ne angliski. Taču skaidrojums ir tikai viens, es nevēlos nevienam izdabāt leksikā. Šis tetovējums ir personisks un man ļoti daudz nozīmē. Zīmējums man atgādina to jauko mirkli, kad pasaulē nāca ilgi gaidītais dēliņš,» viņa atklāj.

Virs dēlēnam veltītā teksta Kristīnes kaklu rotā eņģeļa spārni. Šis tetovējums Kristīnei ir kā aizsardzības zīme: «Es ticu, ka ir augstāki spēki, kas mūs sargā. Dzīvē ir bijušas situācijas, kad liekas, ka tikai kāds mistisks spēks mani konkrētā brīdī ir nosargājis.»

Sertificēta apsardze ar šaujamieroci

Modes mākslinieces vaļasprieks ir šautuves apmeklēšana, kur var kārtīgi izšaudīties. Tādēļ arī uz labās rokas Kristīnei tapis šaujamierocis ar rozēm. «Man ļoti patīk šaut, bet to daru ar lielu piesardzību. Šaušanas pamatus man iemācīja militārs cilvēks, ar kuru savulaik biju kopā. Pateicoties bijušajam draugam, man pat ir apsarga profesijas sertifikāts. Tetovējuma šaujamieroci papildina rozes attēls, kas šo zīmējumu padara sievišķīgāku. Sievietēm šaujamieroči nav domāti, taču mūsdienās ir pieļaujami arī izņēmumi,» par savu vaļasprieku stāsta Kristīne.

Savukārt sānos uzzīmētas ziedošas rozes ar ķepiņām: «Ziedi plaukst no lejas uz augšu, kas nozīmē manu dzīves ceļu. Lai kas arī notiktu, mans ceļš ved tikai uz augšu, un rozes to padara skaistāku.»

Eņģeļa spārni tapuši spontānu jūtu iespaidā: «Šo rakstu ieraudzīju, un tas man tūlīt iepatikās. Tas ir spēcīgas dabas, ar temperamentu.»

Lai arī Kristīnei Deimonei ļoti patīk krāšņie tetovējumi, kas izdaiļo viņas ķermeni, modes māksliniece atklāj, ka pilnībā ķermeni neapzīmēs: «Man ir svarīgi, lai zīmējumi ir simetriski. Neaiztikšu ķermeņa pretējo pusi. Ja apgleznots ir viens sāns, tad otru noteikti neplānoju apgleznot. Protams, nākotnē vēl taps jauni zīmējumi, tas ir tikai laika jautājums.» .