Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Laura Raila no ziemas aizmūk uz Ēģipti

© privāts arhīvs

Lai kaut uz brīdi aizmuktu no aukstuma, Laura Raila bija devusies ceļojumā uz Ēģipti. Šarm eš Šeihā dziedātāja jāja ar kamieli, nira jūras dzelmē un vienkārši laiski gulšņāja saulītē. Kūrortā par nemierniekiem nav jāuztraucas, taču par ko citu gan – vietējie tirgoņi ir īsta sodība.

 Pēc ceļojuma LNT šovā «OKartes skatuve» iepazītā dziedātāja Laura Raila var lepoties ar daudziem jauniem suvenīriem un apgūto prasmi kaulēties. «Atvedu visādus suvenīrus – gan kašmira šalli, gan tipisko, rūtaino ēģiptiešu šalli, arī dažādas vietējās tējas un spēcīgu piparmētru šķīdumu pret saaukstēšanos. Es kolekcionēju smilšu pulksteņus no katras valsts, kurā esmu bijusi, – tādu iegādājos arī Ēģiptē. Tas ir ļoti atšķirīgs no līdz šim manā kolekcijā esošajiem pulksteņiem: flautu spēlējoša metāla cilvēka figūriņa, kurai blakus pats pulkstenis. Pirmajā dienā nespēju tikt galā ar tirgoņu uzbāzību, bet drīz vien apguvu mākslu kaulēties,» atminas dziedātāja.

Interesanti, ka pēc atgriešanās no Ēģiptes viņa sociālajos tīklos nomainīja savu attiecību statusu no «brīva» uz «ir attiecības». Dziedātāja apstiprināja, ka ceļojumā devusies kopā ar kādu, taču par šo tēmu runāt izvairījās. «Nav nekas slēpjams, es vienkārši vairs par savu privāto dzīvi negribu runāt. Galvenais, ka biju skaistā un interesantā ceļojumā,» intrigu saglabāja Laura Raila.