Seksīgais Ādams Levins apprecējis modeli

© Scanpix

Populārās grupas "Maroon 5" solists un viens no šova "The Voice" tiesnešiem Ādams Levins, ko žurnāls "People" nodēvējis par pašreiz visseksīgāko vīrieti, sestdien, 26.maijā salaulājies ar savu 10 gadus jaunāko draudzeni Behati Prinslū.

Levina jaunā sieva ir nav parasta modele- viņa ir viens no "Victoria's Secret" "eņģeļiem". Zināms, ka pāris oficiāli sācis tikties 2012.gadā un par saderināšanos paziņojuši šī gada jūlijā. Sesdien Ādams un Behati salaulājušies Meksikā, uz kāzām uzaicinot aptuveni 200 viesu. Gan pirmskāzu pludmales ballītē, gan pašā ceremonijā piedalījās aktieris Roberts Daunijs juniors, līgavas draudzene modele Koko Roča, kā arī dziedātāja grupas biedri un citi viesi.

"Viņa ir viskolosolākais cilvēks visā pasaulē," intervijā ar žurnālu "GQ" pastāstījis 35 gadus vecais Ādams Levins. Līdz šim mūziķis izcēlies ar savu brunču mednieka reputāciju, īpaši pievēršot uzmanību modelēm.

Grupa "Maroon 5" plaši pazīstama ar tādām dziesmām kā "Moves Like Jagger", "One More Night", "Payphone", "This Love" un "She Will be Loved".

Piedāvājam noklausīties grupas slavenāko dziesmu- varbūt radīsies vēlme kustēties kā Mikam Džegeram!

Svarīgākais