Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

Zaglis atvainojas par nodarīto pēc 22 gadiem

© Scanpix

Sieviete, kas 1992.gadā palīdzēja aplaupīt cigarešu automātu krogā "Swettenham Arms" Češīrā, Anglijā, pēc 22 gadiem ar vēstules palīdzību ir atvainojusies kroga saimniecei par nodarīto un atlīdzinājusi daļu zaudējumu.

"Tajā brīdī es neapjautu manas rīcibas nopietnumu. Es biju daudz ko pārdzīvojusi un nezināju pie kā vērsties pēc palīdzības," vēstulē kroga saimniecei Frensisai Kaninghemai rakstījusi garnadze, kuras vārdu Frensisa nav atklājusi publiski.

Vēstulē sieviete arī rakstījusi, ka nav bijusi tā, kas sabojājusi cigarešu automātu, lai no tā iegūtu naudu, bet tomēr jūtas par to atbildīga. Vainīgā vēstulei pievienojusi arī 100 mārciņas vairāk kā pirms divām dekādēm radīto bojājumu atlīdzināšanai.

Pati kroga saimniece paziņojusi, ka tikai attāli atcerās seno notikumu, bet ir ļoti priecīga par noziegumā iesaistītās sievietes rīcību un izlēmusi saņemto naudu ziedot baznīcai. "Ja mēs visi varētu tā darīt, pasaule būtu labāka," atklājusi Fransisa. Kroga īpašniece arī paziņojusi, ka mēģinās satikt vaļsirdīgo sievieti, lai iedzertu kopā kafiju.