Princis Čārlzs šķiras no Kamilas Boulzas

© Scanpix/AFP

Zināmu laiku medijos klejo ziņa, ka Princim Čārlzam būs jāšķiras no sievas Kamilas Boulzas, par iemeslu tam minot Lielbritānijas karalienes Elizabetes II sarunu ar savu vedeklu.

Kamila, kas cenšoties ieņemt aizvien svarīgāku vietu prinča un valsts dzīvē, kā arī mīlot nobaudīt pa glāzītei stipro dzērienu, kādā sarunā ar karalieni kļuvusi visai asa. Karaliene vedeklai norādījusi vai nu viņa dzīvo mierīgu dzīvi ar visu samierinoties, vai arī, lai šķiras. Kā nesen rakstījis žurnāls Globe, karaliene niknumā prasījusi dēlam, lai tas šķiras no Kamilas. Globe arī norāda, ka Kamila  izteikusies, ka pēc deviņiem gadiem laulībā, šķiršanās gadījumā cer saņemt vismaz 200 miljonus sterliņu mārciņu (259 403 372 EUR), vai arī viņa darīšot sabiedrībai zināmus vairākus Prinča Čārlza "skeletus, kas tiek slēpti skapī".

Elizabete II Kamilas prasības nosaukusi par apkaunojumu, norādot, ka "viņa nesaņems ne penija".

66 gadus vecais Princis Čārlzs un Kamila Boulza (65) apprecējās 2005. gadā. Pirmā prinča sieva bija viņa abu dēlu Viljama un Harija māte Diāna Spensere (princese Diāna), viņu laulība tika šķirta 1996. gadā.