Meitene imitē spridzināšanu, lai slēptu izslēgšanu no augstskolas

© Scanpix

Konektikutā, ASV, izlaiduma dienā kāda meitene Kvinnipiakas universitātē ziņojusi par vairākām bumbām universitātes teritorijā, lai izvairītos no tā, ka vecāki uzzina par viņas izslēgšanu no augstskolas.

22 gadus vecā Danielle Šea kursa izlaiduma dienā ieradusies uz ceremoniju talārā un kopā ar vecākiem, kam nav bijis zināms, ka meitene jau pirms kāda laika izmesta no augstskolas. Kad vecāki pamanījuši, ka meitenes vārds nav universitātes absolventu sarakstā, viņa esot kritusi panikā un izmisumā zvanījusi policijai, izliekoties par spridzinātāju.

Policijas informācija vēsta, ka sakumā meitene zvanījusi, lai pavēstītu par bumbu bibliotekā. Tomēr viņa nav panākusi, ka ceremonija tiek atcelta- tā tikai aizkavējās 90 minūtes un tika pārcelta uz attālāku vietu. Danielle esot vēlreiz mēģinājusi panākt ceremonijas atcelšanu, izdarot vēl vienu zvanu policijai šoreiz jau par vairākām bumbām jaunajā izlaiduma vietā.

Kārtības sargi, veicot izmeklēšanu, neatrada nevienu bumbu un neviens netika cietis. Pēc zvanītāja telefona numura tika noskaidrots, ka tā ir bijusi Danielle Šea, kas mēģinājusi par  jebkuru cenu izvairīties no tā, ka vecāki uzzina par viņas izmešanu no augstskolas.

Meitene ir apsūdzēta par nepatiesu draudu radīšanu un viņai piespriests 20 tūkstošu dolārru naudas sods. Daniellei paredzēts arī drīzumā ierasties tiesā.

Svarīgākais