Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Sievietēm

Kā izbaudīt vienatni?

© Pexels

Būt vienam nav viegli, bet tas nenozīmē, ka viss laiks jāpavada naktīs dzerot vīnu un domājot par attiecībām. Vienatne var sniegt lielisku brīvību un piedāvāt iespējas pilnveidot sevi un gūt jaunas dzīves pieredzes. Tādā veidā tu jaunās attiecības vari tikt jau kā pilnveidotāka un vairāk nobriedusi personība.

Saproti, ko tev nozīmē vienatne.

Vienalga, kādā iemesla dēļ tu vairs neesi attiecībās, ir svarīgi, lai tu saprastu, ko tev tas nozīmē, it īpaši, ja nākotnē vēlies attiecības. Pierodi pie tā, ka ne tev ne vienmēr vajag citus cilvēkus un viņu uzmanību. Mēģini justies ērti, esot vienam, un mīli un pieņem sevi.

Dodies spontānā ceļojumā

Tāpēc, ka tev jāraizējas par citu cilvēku vēlmēm un plāniem, tu vari doties, kur vien vēlies un kad vien vēlies. Paņem darbā brīvu dienu un dodies uz neaplūkotu pilsētu.

Padzīvo teltī

Ja tev vienmēr gribējies dzīvot brīvu dzīvesstilu, tad tagad ir tava iespēja. Iespējams tieši attiecības tev traucēja ceļot no nometnes uz nometni, bez vietas, ko saukt par mājām. Šī iespēja ir sevišķi pievilcīga, ja tev patīk ceļot un ja nav mājas vai dzīvokļa, par ko maksāt.

Nomaini darbu, ja tev nepatīk esošais

Attiecības bieži vien pieprasa lēmumu saskaņošanu. Tas var nozīmēt to, ka esi iestrēdzis savā pašreizējā darbā, kas tev varbūt nemaz nepatīk. Ja esi viens, tikai pārliecinies, ka spēj par sevi parūpēties, lai varētu pamest pašreizējo darbu un doties jaunas pozīcijas meklējumos.

Saproti, ka tavs laiks pieder tev

Attiecības var būt lielisks laiks, taču tas nozīmē, ka tavs laiks un dzīve ir jādala ar kādu citu. Ja esi viens, tad tev nav jāpaziņo otram par saviem plāniem. Savs laiks var būt diezgan spēcinoši. Tomēr tas nenozīmē, ka viss laiks jāpavada aktivitātēs - tikpat labi tur vari arī sēdēt mājās. Savs laiks nozīmē to, ka tu drīksti darīt lietas, kas tev patīk.

Koncentrējies uz draudzību

Vienatne nebūt nenozīmē, ka tev vairs vispār nav nekādu attiecību. Tas nozīmē, ka tev ir vairāk laika un enerģijas, ko veltīt esošajām draudzībām. Ja draugam vajag tavu palīdzību, tu vari steigt viņiem palīgā, nerēķinoties ar savu partneri. Ja tavi draugi vēlas doties ceļojumā kopā ar tevi, tev nekad nav jāsaskaņo.