Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Komercziņas

"Huppa" apģērbs – silts un stilīgs arī pieaugušajiem

© Publicitātes foto

Latvijā mīlētais Igaunijas bērnu apģērbu zīmols Huppa, kas piedāvā mūsu reģiona mainīgajiem laika apstākļiem atbilstošu augstas kvalitātes vēja un ūdens necaurlaidīgu apģērbu, jaunajā rudens/ziemas 2021/2022 sezonā sarūpējis siltus un stilīgus apģērbus ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem.

Jauni modeļi pieaugušajiem

Tā kā zīmols «Huppa» Latvijā pazīstams jau 15 gadu, mazulīši, kuri piedzimuši un izauguši ar šī kvalitatīvā Igaunijas zīmola apģērbiem un pie tiem jau pieraduši, šodien ir jau stilīgi pusaudži. Viņu vecākie brāļi un māsas attiecīgi ir jau pieauguši, tāpēc zīmols jau vairākus gadus ir «pārslēdzies» arī uz pusaudžu izmēriem, un tie atbilst arī pieaugušajiem. Ja sākotnēji lielākais izmērs sieviešu apģērbiem bija līdz 170 auguma centimetriem un to bija iecienījušas arī jaunās māmiņas, tad jau pagājušajā rudens/ziemas kolekcijā tika piedāvāts apģērbs sievietēm arī līdz XL izmēram, vīriešiem - līdz XXL, bet šosezon piedāvājumā ir rudens/ziemas jakas pat līdz 3XL izmēram - gan sievietēm, gan vīriešiem.

Jaunajā rudens/ziemas sezonā akcents likts tieši uz jauniem pieaugušo modeļiem - pamatā tie ir vienkrāsaini, tostarp koši dzeltenā, sarkanā un violetā krāsā, kā arī aktuālajās debeszilajā, piparmētru («mint») un sūnu zaļajās, smilškrāsas un piesātināti jeb ķieģeļu sarkanajā. Protams, ir arī klasiskā zilā, melnā, pelēkā krāsa. Eksperiments ar košajām krāsām ir attaisnojies - koši dzeltenās un sarkanās parkas un ziemas jakas no veikalu piedāvājuma pazūd pirmās.

Kolekcijā pieaugušajiem ir arī vieglākas eko dūnu starpsezonu jaciņas gan vīriešiem, gan sievietēm. Tās ir gan īsākas - sportiska tipa, gan pagarinātas klasiskās, kas vīriešiem ērti valkājamas arī virs uzvalka. Tāpat piedāvājumā pieaugušajiem ir arī cepures.

Ar dabīgu un mākslīgu kažokādu

Funkcionalitātes ziņā pieaugušo rudens/ziemas kolekcija ir gadalaikam atbilstoša - visi apģērbi šūti no auduma, kas ir drošs pret samirkšanu (ar poliuretāna membrānas ūdensnecaurlaidību 10 000). Turklāt apģērbu modeļi ar kapucēm šogad ir vēl plašākā izvēlē - gan ar mīkstu mākslīgās kažokādas apmali, gan ar mīlīgu dabīgās kažokādas apmali. Piemēram, pagarinātās parkas modelis «Viviana», kas pērn bija pieejams tikai ar dabīgās kažokādas apmali kapucei, šogad tiek piedāvāts ar kapuci, kurai izmantota arī mīksta mākslīgā kažokāda. Tāpat arī vīriešu pagarinātās parkas modelim «David» ir kapuce gan ar mākslīgās, gan dabīgās kažokādas apmali.

«Huppa» rudens/ziemas apģērbu kolekcijā ir arī tādi modeļi, kas izstrādāti tikai pieaugušajiem, kas netiek «pagarināti» no bērnu apģērbu kolekcijas - tikai no XS līdz XL izmēram. Protams, «Huppa» kolekcijā joprojām ir arī atsevišķi modeļi, kas tiek šūti vienādi - mammām un meitām (no 122 cm auguma līdz XL izmēram). Lielākoties tie ir vienkrāsaini. Vienkrāsainas ir arī parkas un ziemas jakas maziem un lieliem «puikām».

Transformējams mētelis un ratu cimdi

«Huppa» rudens/ziemas piedāvājumā joprojām ir arī transformējams mētelis sievietei bērniņa gaidīšanas laikā un jaunajai māmiņai - ar rāvējslēdzēju un diviem paplatinājumiem: ieliekot vienu paplatinājumu, var iegūt vairāk vietas grūtnieces puncītim, ar otru - vietu zīdainim, ko māmiņa nes piekļautu pie sirds, iesietu slingā. Plus komplektā nāk klāt arī tāda paša auduma kapucīte mazulim, kas pasargā no vēja, lietus, sniega. Bez paplatinājumiem to iespējams valkāt arī kā vienkāršu mēteli - vēl nākamajā un aiznākamajā gadā, kad bērniņš jau piedzimis un no slinga izaudzis.

Arī šajā rudens/ziemas sezonā «Huppa» piedāvā vēja un ūdens necaurlaidīgus, siltumu saglabājošus ratu maisus ar oderīti, kas ļauj bērniņam tajā ērti justies. Rudens sezonā šai ratu maisā mazuli nav nepieciešams pārāk satuntulēt, bet ziemā gan ir jāuzvelk kas siltāks. Tas ir universāls guļammaiss standarta izmēra ratiem, kas piestiprināms ar jostām, un ērti izmantojams arī sporta ratiem. Turklāt tas der ne tikai jaundzimušajiem, bet ir izmantojams bērniem līdz pat apmēram pusotra gada vecumam.

Nu jau pārbaudīta vērtība ir arī «Huppa» siltie ratu cimdi. Tie ērti piestiprināmi pie bērnu ratu roktura, lai drēgnākā laikā māmiņai nesaltu rokas un būtu komfortabli doties ar mazuli garākās pastaigās. Tie ir dažādās krāsās, pieskaņojami pēc gaumes - vai mazuļa ratiem, vai mammas mētelim.

«Huppa» interneta veikals: https://shop.huppa.eu/lv/

INFORMĀCIJAI

- Vispopulārākie «Huppa» apģērbi ir bikses, vējjakas un kombinezoni bērniem un pusaudžiem. Zīmols piedāvā arī cepures, cimdus (biezos dūraiņus - sniegam, plānos cimdiņus - lietainam laikam, cimdus mazuļiem, flīsa un adītus pirkstaiņus gan rudenim, gan ziemai) un šalles, flīsa termoveļu, bet pavisam maziņiem - apģērbu no kokvilnas trikotāžas.

- Jo lielāks uz apģērba norādītais skaitlis, jo tas ir drošāks pret samirkšanu (poliuretāna membrānas ūdensnecaurlaidību norāda ar cipariem, piemēram, 5000 vai 10 000)

- Visi šī zīmola izstrādājumi atbilst Eiropas Savienības noteiktajiem standartiem.

- Abos divos «Huppa» veikalos Rīgā - Zemitāna ielā 9 (tālr. 27082080) un Lielirbes ielā 27 (tālr. 66051898) - atsevišķā nodaļā pieejami apģērbi (noliktavas atlikumi) no iepriekšējām kolekcijām ar 20-30% atlaidi

- «Huppa» veikalu internetā var ērti atrast arī: www.huppa.lv

* Materiāls tapis sadarbībā ar Karinu Račko, «Huppa LV» vadītāju