Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Praktiski

"Dzintarā" radīta jauna matu kosmētikas sērija

© Publicitātes foto

Kosmētikas ražotājs “H.A.Brieger” paplašina populārā zīmola "Dzintars" matu kopšanas līdzekļu klāstu. Jaunā produktu sērija “Dižciems” ir paredzēta dažādu matu un galvas ādas problēmu risināšanai.

Šampūnu, serumu, skrubja un citu līdzekļu receptēs ir no 89% līdz 98% dabiskas izcelsmes sastāvdaļas, piemēram, sīpolu un diždadžu ekstrakti, pačūlijas un piparmētras eļļas, kas kombinācijā ar aktīvajām vielām nodrošina produktu lielisku iedarbību.

“Vēlamies, lai “labo matu diena” būtu katru dienu, tāpēc nolēmām mūsu līdzšinējo matu kopšanas līdzekļu sortimentu paplašināt ar vēl septiņiem jaunumiem. Izstrādājot “Dižciems” produktus, īpaši piedomājām, lai to formulas būtu iedarbīgas un risinātu biežāk sastopamās matu problēmas. Patiesi lepojamies, ka līnijas produktu klāstā esam atgriezuši iepriekš pārdošanā tik ļoti pieprasītos Dzintars matu augšanu stimulējošos līdzekļus. To sastāvā joprojām izmantojam Latvijai raksturīgo augu - sīpola un diždadža - ekstraktus, taču tagad, pateicoties mūsu tehnologu darbam vairāk nekā gada garumā, līdzeklim ir patīkams aromāts un uzlabota kvalitāte”, norāda “H.A.Brieger” līdzīpašniece un vadītāja Anastasija Udalova.

Zaļā līnija matu augšanai

Matu augšanas stimulācijai un matu izkrišanas samazināšanai “Dižciems” klāstā ir atjaunoti trīs produkti.

  • Matu augšanu stimulējošs šampūns (200 ml) visiem matu tipiem, kas saudzīgi attīra matus un galvas ādu. Tā galvenās sastāvdaļas - sīpolu ekstrakts un niacinamīds veicina matu augšanu un nostiprina matu saknes, padarot matus biezākus un kuplākus, kā arī uzlabo kopējo galvas ādas stāvokli.

  • Matu augšanu stimulējošs līdzeklis (75 ml) ar sīpolu un diždadžu ekstraktu, biotīna-tripeptīda kompleksu, pačūlijas eļļu un kamparu. Šis produkts stimulē matu augšanu, tonizē galvas ādu un uzlabo asins mikrocirkulāciju, palīdzot samazināt matu retināšanās problēmu. Līdzeklis pastiprina matu augšanu stimulējoša šampūna Dižciems efektu.

  • Intensīvi stimulējošs serums matu augšanai (5 ml x 10 gab.). Tā īpaši izstrādātā serumveida formula ar glikozilhesperidīnu un kamparu, kas veicina galvas ādas mikrocirkulāciju un uzlabo folikulu stāvokli, stimulē matu augšanu un palīdz samazināt izkrišanu. Sastāvā esošais biotīna-tripeptīda komplekss un diždadžu ekstrakts veicina matu sakņu nostiprināšanu folikulā. Sīpolu ekstrakts un pačūlijas eļļa baro matus un uzlabo struktūru. Serums pildīts speciāli veidotās ampulās, lai dozētu precīzu produkta izmantošanas daudzumu vienai lietošanas reizei. Iepakojums satur 10 ampulas, kas ir ieteicamais minimālais lietošanas kurss.

Dzeltenā līnija taukainai galvas ādai un matiem

“Dižciems” produktu klāstā ir divi jauni līdzekļi, kas palīdz mazināt taukainas galvas ādas un matu problēmas.

  • Šampūns taukainiem matiem (200 ml) radīts, lai attīrītu matus un galvas ādu, kā arī novērstu ātru matu taukošanos. Tā sastāvā esošais sarkozīns un kaolīns regulē sebuma veidošanos un balansē galvas ādas mikrobiotu. Rezultātā matiem tiek piešķirta ilgstoša viegluma un svaiguma sajūtu, kā arī veselīgs izskats.

  • Skrubis taukainai galvas ādai (75 ml) - tas ir jauns galvas ādas kopšanas līdzekļu formāts, kas parādījies nišas kosmētikas segmentā. Pateicoties fiziskajai iedarbībai, skrubis ļauj efektīvi attīrīt problemātisko galvas ādu, atbrīvojot matu saknes no liekā sebuma. Maigās skrubējošās daļiņas rada patīkamu masāžas efektu produkta uzklāšanas laikā, padarot matu kopšanu patīkamāku un daudzveidīgāku. Skrubja formulas sastāvā esošais sarkozīns un perlīts sniedz dziļi attīrošu un patīkamu masāžas efektu galvas ādai, mazinot niezi un balansējot sebuma veidošanos. Līdzeklis pastiprina šampūna taukainiem matiem Dižciems efektu, bet tā sastāvā esošā piparmētras eļļa un mentols sniedz atsvaidzinošu efektu. Lietojot šo produktu, iespējams samazināt matu mazgāšanas biežumu.

Zilā pretblaugznu līnija

Zīmola piedāvājumā tagad ir arī divi jauni produkti cīņai ar blaugznām.

  • Pretblaugznu šampūns “Dižciems” (200 ml) paredzēts visiem matu tipiem. Pateicoties tā sastāvā esošajām aktīvajām vielām - piroktona olamīnam un klimbazolam, iespējams maigi attīrīt galvas ādu un matus, mazinot ādas zvīņošanos. Regulāri lietojot, produkts samazina un kontrolē blaugznu veidošanos, nodrošina veselīgu galvas ādas un matu izskatu.

  • Pretblaugznu līdzeklis “Dižciems” (75 ml). Šis produkts palīdz mērķtiecīgi nogādāt aktīvās sastāvdaļas problēmzonā, veicinot pretblaugznu šampūna iedarbību un cīnoties ar nopietnākajām problēmām. Formula ar piroktonolamīnu un klimbazolu aptur blaugznas izraisošo sēnīšu augšanu, neļaujot tām bojāt uz galvas ādas dabīgo aizsargpārklājumu. Dabiskā tējaskoka eļļa un mentols nomierina galvas ādu. Līdzeklis pastiprina pretblaugznu šampūna Dižciems efektu.

Jaunās līnijas “Dižciems” matu kopšanas līdzekļi ir pieejami internetveikalā www.dzintars.lv, kā arī u/v Stockmann, veikalu ķēdēs Douglas, Maxima, Drogas u.c.