Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Praktiski

Kā tavs viedtālrunis var palīdzēt radīt svētku noskaņu

© Pixabay

Straujiem soļiem pietuvojies svētku laiks, un kamēr tos gaidām, iedvesmu, radošumu un svētku noskaņu varam rast arī rokas stiepiena attālumā - savās viedierīcēs. Tās spēj patiesi iedvesmot un ļaut svētku noskaņu radīt pašiem, iepazīstot dažādus jaunus rīkus un lietotnes, kas īpaši noderēs gatavojoties svētkiem vai meklējot aizraujošas Ziemassvētku izklaides.

Kalendārs īpašiem notikumiem - Big Days - Events Countdown

Lietotne Big Days nepacietīgākajiem svētku gaidītājiem ļauj skaitīt, cik dienas atlikušas līdz Ziemassvētkiem. Tāpat šo lietotni var izmantot, lai atgādinātu sev par citiem nozīmīgiem notikumiem, kā, piemēram, tikšanās, jubilejas, dzimšanas dienas, svētku dienas, eksāmeni, pasākumi un daudzi citi. Katru kalendāra ierakstu iespējams personalizēt, piemēram, ar savām fotogrāfijām vai izmantot jau lietotnē esošus attēlus. Lietotājs var izvēlēties savu visgaidītāko notikumu, lai tas tiktu parādīts katru reizi atverot lietotni!

Dāvanas tuvajiem - ar vienas aplikācijas palīdzību

Lai izvairītos no lielveikalu burzmas un ievērotu valstī noteiktos ierobežojumus, talkā var nākt dažādas interneta veikalu lietotnes, kā piemēram, Amazon Shopping vai ABOUT YOU lietotne, kas tagad ir pieejama arī Huawei AppGallery un ļaus iepriecināt sevi un savus mīļos ar dāvanām svētku laikā. Šīs lietotnes ļaus iepirkties jebkurā laikā un vietā, nekad nepalaižot garām atlaižu kuponus un īpašos piedāvājumus. Ērta un vienkārša iepirkšanās tiešsaistē.

Personalizētas kartītes ar Christmas Cards

Šī īpašā svētku lietotne ļaus izveidot skaistas Ziemassvētku kartītes, kas ideāli piemērotas, lai ierāmētu savas svētku atmiņas un padarītu tās neaizmirstamas. Izmantojot šo lietotni, iespējams padarīt fotoattēlus skaistākus, dekorējot tos ar Ziemassvētku rāmīšiem, īpašiem efektiem, apsveikumiem un uzlīmēm. Christmas Cards lietotne bez maksas piedāvā izmēģināt kādu no 64 rāmjiem un 140 uzlīmēm, lai izdaiļotu savus attēlus.

Christmas colouring - virtuāla krāsojamā grāmata

Krāsojamās grāmatas vienmēr atrodamas grāmatnīcu dāvanu plauktos, jo šī vienkāršā manuālā aktivitāte kalpo kā patīkama prāta relaksācija un radoša izklaide. Šī lietotne ir izveidota tā, lai būtu izklaidējoša un ērti lietojama auditorijai jebkurā vecumā un arī mazākie svētku svinētāji varētu piedalīties krāsošanā. Lietotne piedāvā virtuāli izkrāsot dažādus attēlus tieši Ziemassvētku tematikā un ja Ziemassvētku vecītis šogad nav atnesis krāsojamo grāmatu un zīmuļu komplektu, tad noteikti ir vērts izmēģināt krāsošanas terapiju lietotnē Christmas colouring.

Ievēlies vēlēšanos ar SkyView Explore the Universe

Lai atrastu zvaigznes vai zvaigznājus debesīs, kas piepildītu kvēlākās Ziemassvētku vēlēšanās, nebūt nav jābūt astronomam. Pietiek ar SkyView lietotni, kas, izmantojot viedtālruņa kameru un atrašanās vietu, identificēs visus virs jums esošos debess objektus jebkurā diennakts laikā. Lietotne palīdzēs atrast visus 88 zvaigznājus un mūsu Saules sistēmas planētas.

Katru no mums iedvesmo atšķirīgas lietas, un mūsdienās arī viedtālruņu lietotnes spēj uzburt īstu svētku sajūtu, izklaidēt, iedvesmot radošām aktivitātēm un padarīt svētku gaidīšanu aizraujošāku. Atliek tikai izvēlēties no plašā piedāvājumu klāsta.