Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Praktiski

Armanda Simsona 5 zelta padomi, gatavojot savas atvases skolai

© Ilze Zvēra/F64

Ikviena ģimene, kurā aug skolas vecuma bērni, rēķinās, ka, tuvojoties 1.septembrim, noteikts laiks tiek veltīts tam, lai sagatavotos jaunajam mācību gadam. Lielākais iepirkšanās centrs internetā 220.lv sadarbībā ar TV personību un četru meitu tēti Armandu Simsonu skaidro, vai un kā šī gatavošanās mainās, pieaugot bērnu skaitam un - bērniem augot lielākiem?

Armandam Simsonam ir 4 meitas, no kurām 3 ir skolas vecumā - meitenes uzsāks mācības 2., 6. un 8. klasēs. Lai arī vecākās māsas nu jau pašas patstāvīgi tiek galā ar skolai nepieciešamo lietu sarūpēšanu un iegādi, ģimenē atzīst, ka, lai nepiedzīvotu nevajadzīgu stresu, lieti noder praksē pārbaudītie 5 principi, kas atgriešanos skolas skolā visai ģimenei padara ievērojami vienkāršāku.

pexels.com

1. Vajadzīgo lietu saraksts

Armands Simsons atzīst, ka vienmēr skolai vajadzīgās lietas iegādājušies pēc sievas Ivetas sastādītā saraksta, un šobrīd, kad lielās meitenes skolas somu piepildīšanu veic pašas, arī viņas no mammas aizguvušas saraksta sastādīšanu. Tas ir veids, kā nopirkt patiešām to, kas nepieciešams, vienlaikus pārbaudot, vai ir kādas kancelejas preces, ko turpināt lietot vēl no iepriekšējā mācību gada.

Arī lielākais iepirkšanās centrs internetā 220.lv novērojis, ka ar katru gadu pieaug digitālā jeb vēlmju saraksta sagatavošana, kas ir būtisks atbalsts pirkumu organizēšanai internetā. Tas ļauj ne tikai atlasīt vajadzīgo no plašā sortimenta, bet palīdz pārdomāt un izsvērt, vai noskatītā prece atbilst visām kvalitātes prasībām.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā