Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Praktiski

Noderīgi! Latvijā izveidots jauns bezmaksas mantu portāls

© Publicitātes foto

Latvijā darbību ir uzsācis jauns bezmaksas mantu sludinājumu portāls Atdodmantas.lv.

Tā galvenais darbības pamatprincips ir iespēja jebkuram izvietot sev vairs nederīgas, bet vēl lietojamas mantas vienuviet.

Portāls Atdodmantas.lv ir pirmais un vienīgais šāda veida sludinājumu portāls Latvijā, kurā visas mantas tiek atdotas tikai par velti un nekas netiek ne pārdots, ne pirkts.

Jaunās platformas pamatfunkcija ir gan mantu atdošana, gan mantu iegūšana. Jebkurš var ievietot bezmaksas sludinājumu ar mantām, no kurām vēlās atbrīvoties un jebkurš, kuram tās būtu noderīgas, var pieteikties uz tām, sazinoties ar atdodamās mantas īpašnieku.

Viena no priekšrocībām ir tā, ka sludinājumus var ievietot bez maksas, tie būs aktīvi, kamēr manta būs pieejama.

Reģistrējoties portālā bez maksas kā arī abonējot pieeju kontaktinformācijai, ir iespējama ātra un ērta saziņa ar mantas atdevējiem.

Portāls Atdodmantas.lv jau ir guvis atsaucību un tajā ik dienu tiek ievietotas dažādu kategoriju bezmaksas lietas, kuras turpmākai lietošanai nonāk jauno saimnieku rokās.

Ieguvēji ir abas puses - gan mantu atdevēji, jo atbrīvo savās mājās, birojos, garāžās utt. vietu jaunām lietām, gan mantu saņēmēji, jo iegūst to, kas nepieciešams. Atliek tikai aizbraukt tām pakaļ. Tādējādi iespējams tikt pie mēbelēm, sadzīves tehnikas, grāmatām, istabas augiem, apģērba, apaviem un daudz kā cita.

Vēl viena svarīga portāla priekšrocība ir tā, ka to var darīt anonīmi, jo nav noslēpums, ka daudzi nevēlas publiski izlikt sociālajos tīklos to, ko ir vai būtu gatavi atdot par velti un arī otrādi - daudzi kautrējas pieteikties lietām, kuras citi atdod par brīvu. Portālā viss ir vienkopus, anonīmi un ērti.

Ievietojot bezmaksas sludinājumus mantām, no kurām vēlaties viegli un ātri atbrīvoties, ir iespējams norādīt sev ērtāko saziņas veidu kā komunicēt ar mantu paņēmēju.

Savukārt, abonējot pieeju kontaktinformācijai, uz visu abonēšanas periodu visām ievietotajām mantām varēs redzēt kontaktus, lai komunicētu ar mantas īpašnieku.