Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Praktiski

TOP 7 dāvanas, ko pasniegt ģimenes vīriešiem Ziemassvētkos

© Valery Sharifulin/TASS/SCANPIX/LETA

Gatavojoties Ziemassvētkiem, nereti tieši dāvanas vīriešiem atrast un izvēlēties ir grūtāk. Ja sieviešu vēlmju saraksts ir garš un veikalu piedāvājums plašs, tad atrast labāko veidu, kā iepriecināt vīrus, tēvus un draugus, kas visu nepieciešamo bez lielas domāšanas ir paši sagādājuši, mēdz būt ievērojami sarežģīti. Izvērtējot populārākos un interesantākos šī gada iedzīvotāju pirkumus, apkopotas dāvanu idejas, piemeklējot tās atbilstoši vīriešu interesēm.

1. Sportistam - pulkstenis

Mūsdienās pulkstenis jau sen vairs nav tikai laikrādis un imidža sastāvdaļa. Tie spēj ne tikai skaitīt soļus, pieveikto attālumu un iztērētās kalorijas, bet arī uzmanīt pulsu un pat novadīt iesildīšanās vai spēka treniņu. Tas var palīdzēt saglabāt motivāciju, daloties ar savu sniegumu ar draugiem, uzmundrināt ar iemīļotākajām dziesmām un palīdzēt uzraudzīt mērķu sasniegšanu un fizisko sagatavotību.

2. Dabas baudītājam - ūdensdrošs maiss

Meklējat dāvanu aktīvam makšķerniekam, bet neko nesaprotiet no vizuļiem? Vai varbūt jūsu ģimenes vīrietis regulāri dodas laivu braucienos, apmeklē kalnu slēpošanas trases vai dodas pārgājienos neatkarīgi no laikapstākļiem? Uzdāviniet izturīgu un ūdensdrošu maisu, kurā noglabāt ne tikai sausu apģērbu, bet arī mobilo telefonu, lai jūs vienmēr ar viņu varētu sazināties. Mūsdienās tie ir pieejami visās iespējamās krāsās, ir ērti tīrāmi un aprīkoti ar sprādzēm, kas ļauj to ērti piestiprināt vai piekārt un droši transportēt.

3. Praktiķim - dūmu detektors

Ja vīrietis, kuram meklējat dāvanu, vairāk par visu novērtē praktiskas lietas, šogad aktuāla un nepieciešama lieta noteikti ir dūmu detektori. Jau 1. janvārī stājas spēkā Ugunsdrošības noteikumu obligāta prasība, ka visiem iedzīvotājiem mājokļos ir jāuzstāda dūmu detektori un privātmājās jānodrošina arī ugunsdzēsības aparāti. Praktiskie vīrieši noteikti paši tiks galā ar moderno, vienkārši uzstādāmo iekārtu izvietošanu.

4. Datorspēļu cienītājam - aksesuāri

Ja dāvanas saņēmējs kā atpūtas veidu ir izvēlējies datorspēles, tad labs veids, kā iepriecināt viņu un arī citus mājiniekus, varētu būt kvalitatīvas austiņas. Datorspēlēm ir īpaši radīta, plaša izvēle ar austiņām, kas rada skaidru, augstas kvalitātes digitālo spēļu skaņu.

5. Klasisko vērtību cienītājam - smaržas

Ja esat līdzās vīrietim, kas ciena klasiskas vērtības un eleganci, lieliska dāvana būs smaržas. Ierasti tās tiek dāvinātas sievietēm, taču ir ne mazāk vērtīgas arī vīriešu acīs. Nu jau ilgāku laiku gan sieviešu, gan vīriešu pasaules labāko smaržu kolekcija ir pieejama arī internetveikalā "1a.lv". Atliek izvēlēties pazīstamāko aromātu, gaumīgāko pudelīti vai pārdomātāko dāvanu komplektu.

6. Darbnīcas īpašniekam - instrumenti

Viena lieta, kas darbnīcās un garāžās nevar būt par daudz, ir uzgriežņu atslēgas. Labs, pārdomāts komplekts noderēs katram, kurš ar prieku rūpējas par savu auto, mopēdu vai velosipēdu. Taču, ja garāža ir pārpildīta ar visu iespējamo, lieliska dāvana var būt arī viena vai vairākas pārdomātas instrumentu kastes, kas ļaus ne tikai neskaitāmos priekšmetus ērtāk uzglabāt, bet arī ikdienā atrast un lietot.

7. Darba rūķim - ergonomisks krēsls

Vai jūsu ģimenes vīrietis dienas lielāko daļu pavada pie darba galda? Parūpējieties par viņa labsajūtu, uzdāvinot ērtu, ergonomisku datorkrēslu. Tādas nelielas nianses kā galvas balsts un ērta atzveltne var radīt papildu komfortu, samazināt muskuļu saspringumu un pat tālākas veselības problēmas.