Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Pasaulē \ Izklaide

Teilori Sviftu apsūdz darbā Pentagona labā. Aizdomas komentē ASV Aizsardzības ministrija

© video ekrānšāviņš

Kāds amerikāņu televīzijas kanāls pieļāvis, ka ASV Aizsardzības ministrija nolīgusi dziedātāju un nodēvēja viņu par "NATO aktīvu". Pentagons to noliedza, citējot vienu no Sviftas dziesmām

9. janvārī televīzijas kanāla Fox News vadītājs Džesijs Voterss pieļāva, ka Svifta jau četrus gadus varētu būt sadarbojusies ar Pentagonu. Ēterā viņš demonstrēja 2019. gada video no NATO Kiberaizsardzības centra rīkotās konferences, kurā dziedātāja tika nosaukts par ietekmīgu personu. Voterss uzskata, ka ASV Aizsardzības ministrija nolīgusi Sviftu, lai cīnītos ar dezinformāciju internetā. Jo īpaši viņš dziedātāju nosauca par "NATO aktīvu".

Uz šo paziņojumu atbildēja ASV Aizsardzības ministrija. Pentagona pārstāve Sabrina Singha teica Politico, ka šī ir "sazvērestības teorija".

"Kas attiecas uz šo sazvērestības teoriju, mēs to nokratīsim," sacīja Singha (atsauce uz Teilores Sviftas dziesmu ''Shake It Off'', kurā viņa žēlojas par baumām, kas saistītas ar viņas identitāti, un apgalvo, ka viņa tās "nokratīs").