Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Pasaulē \ Izklaide

Maskavas “kailās ballītes” dalībnieki ķērušies pie grēku izpirkšanas

© video ekrānšāviņš

Viens no galvenajiem skandalozās “kailās ballītes” dalībniekiem Filips Kirkorovs paziņoja, ka pārskaitīs savu Jaungada šovu honorāru Belgorodas iedzīvotājiem, kuri cietuši Ukrainas Bruņoto spēku raķešu uzbrukumā.

Krievu popmūziķis Filips Kirkorovs turpina kampaņu, lai publiski nožēlotu savu "nepareizo uzvedību". Atgādināsim, ka Krievijas sabiedrība uzskatīja par “dzimtenes nodevējiem” blogeres Anastasijas Ivļejevas pagājušā gada nogalē sarīkoto “kailo ballīti”. Tā rezultātā daudzi no viņiem zaudēja ienesīgus līgumus, un pret dažiem pat tika ierosināta krimināllieta. Galvenie šī skaļā skandāla dalībnieki nolēma "atmazgāties", nožēlojot grēkus, ierakstot un izplatot savas "dziļās atvainošanās" internetā.

Bet tas neko daudz nepalīdzēja. Piemēram, kadrus no Kirkorova uzstāšanās Jaungada “Zilajā uguntiņā” cenzūra nežēlīgi izgrieza. Tāpēc dziedātājs nolēma ķerties nevis pie vārdiem, bet pie konkrētiem darbiem. Savā emuārā viņš raksta: “Šodien es nolēmu ziedot savu maksu par dalību TV projektā “Jaungada maska” kanālā NTV Belgorodas pilsētas iedzīvotājiem, kuri cieta no necilvēcīgā terorakta, kas notika Jaunā gada dienās.”

Starp citu, arī Mutabor kluba īpašnieks, kurā notika šī ballīte, Mihails Daņilovs, arī ''nožēlo grēkus''. Viņš pastāstīja, ka uzdāvinājis patriarhālajam pagalmam kādu no Svētā Nikolaja Brīnumdarītāja relikvijām, ko, pēc viņa vārdiem, viņš personīgi iegādājies novembrī Vatikānā, un īpaši gaidījis līdz janvārim, lai to pasniegtu baznīcai. Tātad skandāls, kas notika viņa klubā tieši šajā periodā, savā ziņā viņam nāca tikai par labu, rezonanse no šādas rīcības kļūs daudz skaļāka. "Mums ir vairāki klubi, tostarp Mutabor, kas pazīstams ar nesenajiem notikumiem. Bet mēs esam pret tumsonību, atbalstām baznīcu,” žurnālistiem skaidroja Daņilovs.