Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Pasaulē \ Izklaide

Alla Pugačova plāno pārcelties uz Londonu

© Reuters/Scanpix/LETA

Alla Pugačova ar ģimeni Izraēlā nodzīvoja pusotru gadu un, tur pasliktinoties situācijai, oktobrī pārcēlās uz dzīvi Kiprā. Tagad Pugačova un viņas vīrs Maksims Galkins ar bērniem dzīvo savos apartamentos Limasolas dzīvojamajā kompleksā. Pēc īpašuma iegādes šajā valstī abu bērni - Liza un Harijs - varēja iegūt Eiropas pases.

Tomēr, kā runā, Alla Pugačova nonāca pie secinājuma, ka Kipras klimats viņai nav piemērots. Dziedātājai sākās stipras sāpes kājās, saasinājās arī sirds problēmas. Vietējie iedzīvotāji stāsta, ka no maija līdz oktobrim Kiprā ir ļoti karsts, un ziemas mēnešos lielā mitruma dēļ jūtams liels aukstums, raksta TheVoiceMag.

Oktobra beigās ar koncertu Londonā viesojās Maksims Galkins. Pēc atgriešanās viņš sarīkoja ģimenes sapulci, kurā Alla Borisovna izteica vēlmi pārcelties uz Lielbritāniju uz pastāvīgu dzīvi. Pēc tam Liza teica: "Mamma 26. novembrī būs Londonā uz ballīti ar draugiem!"

Kā izrādījās, tad Alla patiešām bija Londonā. “Pugačova tur nebija aizņemta ar ballītēm, bet gan ar savrupmājas izvēli, kur viņa plāno pārvākties ar ģimeni pēc Jaungada brīvdienām. Alla mums teica: viņa un Maksims vēlas, lai viņu dvīņi Harijs un Liza studē Londonā. Londona viņu ģimenei nav sveša. Tajā mācījās un daudzus gadus dzīvo Kristīnas Orbakaites jaunākais dēls Deniss Baisarovs. Puisim tur ir savs dzīvoklis," Krievijas medijiem sacīja kāds Pugačovas draugs.

Kopš 80. gadiem Alla ir ļoti iecienījusi Londonu. Viņa pat gribēja pārcelties uz turieni, kad britu dzejnieks un dramaturgs Tims Raiss un grupa ABBA uzaicināja viņu spēlēt padomju lielmeistara sievas lomu mūziklā Šahs. Tomēr VDK ieteica dziedātājai no šī priekšlikuma atturēties. Pēc Pugačovas iniciatīvas viņas meita Kristīna Orbakaite 1991. gadā devās uz Londonu, kur viņai piedzima dēls Ņikita Presņakovs.