Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Pasaulē \ Izklaide

Bejonse un Opra apvienojušās, lai vāktu ziedojumus "Hārvija" upuriem

© Scanpix.ee

Amerikāņu dziedātāja Bejonse, aktrise Bārbra Streizande kantrimūzikas zvaigzne Bleiks Šeltons un televīzijas personība Opra Vinfrija piedalīsies īpašā stundu garā televīzijas programmā, kuras mērķis ir savākt palīdzību viesuļvētras "Hārvijs" upuriem.

Īpašā televīzijas programma 12.septembrī tiks vienlaicīgi pārraidīta telekanālos ABC, CBS, NBC, "Fox" un CMT, kā arī straumēta "Facebook", "YouTube" un tviterī.

Labdarības pasākumu organizē reperis "Bun B" un kompānijas "SB Projects" dibinātājs, menedžeris Skūters Brauns.

Programmā tiešraidē vai ar videoierakstu starpniecību piedalīsies arī tādas Holivudas zvaigznes kā Džordžs Klūnijs, Džūlija Robertsa, Metjū Makonehijs, Rīza Viterspūna, Džeimijs Fokss, Kellija Roulenda un citas slavenības un sabiedrībā zināmi cilvēki.

Ar programmas starpniecību tiks atbalstītas tādas organizācijas kā "Glābiet bērnus", "United Way of Greater Houston", "Direct Relief" un "Feeding Texas".

Palīdzību viesuļvētrā cietušajiem sniegušas arī citas amerikāņu slavenības, tostarp dziedātāji Pols Saimons un Edija Brikela apsolījuši miljonu dolāru, un telekanāls ABC pagājušajā nedēļā sarīkoja akciju ziedojumu vākšanai.

Arī Leonardo di Kaprio Fonds ir ziedojis vienu miljonu ASV dolāru jaunizveidotam fondam "United Way Harvey Recovery Fund", kas sniegs īstermiņa un ilgtermiņa palīdzību vētrā "Hārvijs" cietušajiem un atbalstīs atjaunošanas darbus.