Anistones slepenās kāzas – jauna Holivudas mode?

Vēlme izvairīties no pārlieku lielas mediju uzmanības bija viens no iemesliem, kādēļ Dženifera Anistone un Džastins Terū kāzas sarīkoja lielā slepenībā © DANNY MOLOSHOK, REUTERS

Pagājušonedēļ ceremonijā, kas bija maskēta par līgavaiņa dzimšanas dienas svinībām, gredzenus mijuši Dženifera Anistone un Džastins Terū.

Jau nākamajā dienā pāris kopā ar dažiem labākajiem draugiem devās uz Bora Bora salu pavadīt medusmēnesi, atstājot mediju pārstāvjus spriedelēt par to, vai Holivudā patiešām sācies jauns – slepeno un pieticīgo kāzu – laikmets.

Us Weekly vēsta, ka pagājušo trešdien aptuveni 70 viesu bija aicināti uz aktrises Dž. Anistones un aktiera un scenārista Dž. Terū villu vienā no Losandželosas priekšpilsētām. Ielūgumos bija minēts, ka ballīte tiek rīkota par godu Dž. Terū 44. dzimšanas dienai, kuras īstais datums ir 10. augusts. Taču, par milzu pārsteigumu daudziem viesiem (pāra tuvākajiem draugiem nav bijis noslēpums svinību patiesais iemesls), izrādījies, ka viņi ieradušies uz laulību ceremoniju – 46 gadus vecā Dž. Anistone un divus gadus jaunākais Dž. Terū pēc trīs gadus ilgušas saderināšanās beidzot bija nolēmuši sacīt viens otram jāvārdu. Us Weekly vēsta, ka starp kāzu viesiem bijušas aktrises Līza Kudrova, Kortnija Koksa un Emīlija Blanta, televīzijas zvaigznes Elena Dedženērsa un Čelsija Hendlere un šova America’s Got Talent žūrijas loceklis Hovards Sterns.

«Beidzamajā laikā šī ir jau trešā reize, kad spožākās Holivudas zvaigznes savas kāzas rīko lielā slepenībā, lai izbēgtu no pārlieku lielas mediju uzmanības,» raksta Reuters. Ziņu aģentūra atgādina par daudzajām viltus trauksmēm saistībā ar Breda Pita un Andželīnas Džolijas kāzām, kad dzeltenās preses fotogrāfi un reportieri pat devās uz Indiju, lai vīlušies secinātu – ziņas par kāzām izrādījušās tikai baumas. Galu galā B. Pits un A. Džolija 2014. gada augustā gredzenus mija kādā klusā lauku īpašumā Francijā. Savukārt šā gada jūlijā Eštons Kačers un Mila Kunisa veiksmīgi izmantoja to, ka amerikāņu vairākums svin Neatkarības dienu, un savas laulības atzīmēja tik slepenā gaisotnē, ka plašāka sabiedrība par tām uzzināja vien pēc divām dienām. Žurnāla People galvenā redaktora vietnieks Džejs Dī Heimens gan norāda, ka abos šajos gadījumos (tāpat kā ar Dž. Anistoni un Dž. Terū) runa ir par slavenībām, kuras jau iepriekš bijušas precējušās. Tie, kuri laulības ostā stūrē pirmoreiz, joprojām cenšoties to darīt ar maksimāli plašu vērienu.

Jāatgādina, ka 2000. gadā, kad Dž. Anistone precējās ar B. Pitu, tika sarīkotas patiešām grandiozas, aptuveni miljonu dolāru izmaksājušas svinības. Taču jau pēc pieciem gadiem šī laulība izjuka, un vairāku gadu garumā dzeltenā prese par Dž. Anistones mēģinājumiem veidot jaunas attiecības rakstīja samērā ironiskā tonī. Ar savu pašreizējo otro pusi aktrise iepazinās 2008. gadā Havaju salās. Taču apstākļi tolaik nebija pateicīgi attiecību uzsākšanai – Dž. Anistone bija atvaļinājumā, bet Dž. Terū vaiga sviedros strādāja filmas Tropic Thunder uzņemšanas laukumā. Abi gan turpināja sazināties un 2010. gadā jau bija kļuvuši par samērā labiem draugiem, līdz pēc diviem gadiem liktenis viņus saveda kopā filmas Wanderlust uzņemšanas laukumā, un sākās romāns. 2011. gada pavasarī People rakstīja, ka pāris kopīgi noīrējis māju Holivudhilsā, bet 2012. gada augustā, dienu pēc Dž. Terū 41. dzimšanas dienas ballītes Ņujorkā, kļuva zināms par abu saderināšanos.



Svarīgākais