Vācu pusaudzis appludina tualeti, mēģinot nosusināt dīķi

© Scanpix

Vācijā kāds pusaudzis pēc mobilā telefona pazaudēšanas vietējā dīķī mēģinājis to daļēji nosusināt ar pāris ūdens pumpju palīdzību, lai varētu vieglāk atrast sabojāto sakaru ierīci, ziņo Reuters.

Vietējais laikraksts "Neue Osnabruecker Zeitung" vēsta, ka 16 gadus vecais jaunietis, neskatoties uz to, ka ūdens jau bija sabojājis mobilo telefonu, vēlējies atgūt tajā esošo atmiņas karti, kas saturējusi visus tajā saglabātos numurus, fotogrāfijas un video. "Es domāju, ka divi pumpji iztukšos dīķi pietiekami, lai es varētu atras telefonu," laikrakstam pastāstījis pārgalvis. Viņa plāns bijis pumpjus pievienot vietējā maksķernieku kluba tualetei.

Taču pusaudzis nebija rēķinājies ar to, ka tualete nav bijusi savienota ar kanalizācijas sistēmu- dīķis saturējis 1,8 miljonus litru ūdens, savukārt tualetes cisternas tilpums bijis vien 1000 litru. Jaunā vācu "makgaivera" radošais piegājiens mobilā telefona atrašanai beidzies ar pilnībā appludinātam un ne visai labi smaržojošām makšķernieku kluba telpām.

"Tas gandrīz nostrādāja," viņš pavēstījis vietējam laikrakstam.

Svarīgākais