Vecāki dēlu ieslēdz mašīnas bagāžniekā, lai "izārstētu" bailes no tumsas

© F64

Vecāki Pensilvānijā, ASV, apsūdzēti par sava bērna ievilināšanu mašīnas bagāžniekā ar saldumu palīdzību, lai tiktu vaļā no viņa bailēm no tumsas, ziņo Reuters.

Džefrijs un Danielle Lenharti apsūdzēti kriminālnoziegumā par piecus gadus vecā bērna apdraudēšanu 2013.gadā, vismaz trīs reizes viņu ieslēdzot mašīnas bagāžniekā, dodoties uz netālu esošo atrakciju parku. Aizbraucot uz parku vecāki esot iedevuši zēnam kabatas bateriju un likuši mašīnas bagāžas nodalījumā meklēt saldumus, to pēc brīža aizverot.

Pāra advokāte Debora Džeksone paziņojusi, ka tiesnesis vecākiem licis iesaistīties rehabilitācijas programmā. "Viņi ir sapratuši šīs situācijas nopietnību un, cerams, viņiem vairs nenāksies atgriezties tiesā," informējusi Džeksone.

Par vecāku dīvanajām darbībām ar brāli bērnu sociālajiem darbiniekiem pastāstījusi viena no jaunākajām atvasēm. Bagāžniekā ieslēgtais puisēns un viņa četrus gadus vecais brālis pagaidām izmitināti pie radiniekiem, taču drīzumā plānots vecākiem ļaut atkal dzīvot kopā ar saviem bērniem. Vēl viena atvase- gadu vecais mazulis- jau ir atkalapvienojies ar vecākiem.

Svarīgākais