Ernests Gulbis miedz ar aci Tesco veikalos

Slavenākais latvietis šobrīd ir tenisists Ernests Gulbis. Un to apliecina veikalu plaukti – visos Īrijas Tesco veikalos nopērkamas raketes, kur ar aci miedz mūsu tenisists. © Laima Ozola

Esam jau pieraduši, ka daudzus produktus, pareizāk sakot, to iepakojumus rotā dažādu slavenību sejas – slaveni dziedātāji un sportisti. Beidzot pienācis laiks, kad latvieši, vismaz britu salās mītošie, uz tenisa rakešu Wilson iepakojuma redz arī latviešu slavenību – tenisistu Ernestu Gulbi.

Wilson raketes, uz kurām redzams slavenais latviešu tenisists, nopērkamas Tesco tīkla veikalos, kas ir ļoti izplatīti Lielbritānijā un Īrijā. Un Īrijas latvieši jau novērtējuši, cik tas ir patīkami, kad kāda produkta iesaiņojumu rotā latvietis.

“Mazai tautai, kāda, protams, ir arī latvieši, nemaz tik bieži negadās, kad kāds tās pārstāvis ir atpazīstams visā pasaulē, tāpēc jāpriecājas par katru cilvēku,” uzsver portāla baltis-ireland.ie redaktore Laima Ozola. Viņa norāda: “It kā sīkums, tomēr ir patīkami, ka, ejot pa veikalu, no plauktiem uz tevi skatās ne tikai Lady Gada, Džastins Bībers vai One Direction zēni, bet arī kāds savējais. Kaut vai tikai pie sevis nodomājot: “O, super! Latvietis!”, garastāvoklis noteikti uzlabojas”.

Ernests Gulbis ir visu laiku slavenākais latviešu tenisists, kurš augstāko vietu ATP rangā, proti, 10. vietu sasniedza 2014. gada jūnijā.