Itāļu sērfošanas zvaigzne traģiski gājusi bojā pēc sastapšanās ar zobenzivi

© Unsplash

36 gadus vecā Džūlija Manfrīni traģiski gājusi bojā Indonēzijas Masokutas salas krastā pēc tam, kad zobenzivs negaidīti izlēca no ūdens un ietriecās viņai krūtīs, vēsta "mirror.co.uk".

Rajons ir populārs sērfošanas galamērķis atpūtnieku vidū un ir pazīstams ar savu satriecošo ainavu un izaicinošajiem viļņiem, bet traģiskais negadījums ir šokējis sērfošanas kopienu.

Saskaņā ar vietējiem ziņojumiem, zobenzivs negaidīti izlēca no ūdens un ietriecās Džūlijai krūtīs, kamēr viņa sērfoja, un radīja viņai aptuveni piecus centimetrus dziļu brūci. Viņa tika steidzami nogādāta tuvējā klīnikā, taču viņas ievainojumi nebija savietojami ar dzīvības funkcijām, un sērfotāja mira neilgi pēc uzbrukuma.

Šokējošais negadījums ir atstājis dziļu iespaidu uz tuviniekiem, kā arī Džūlijas 22 000 sekotāju vietnē “Instagram”.

36 gadus vecā sieviete, kura regulāri dalījās savos sporta piedzīvojumos tiešsaistē, bija arī bijusī profesionāla snovbordiste, kas līdzdibināja “AWAVE Travel” - uzņēmumu, kas palīdzēja piedzīvojumu meklētājiem sērfot un snovot visā pasaulē.

Fani un sērfotāji pārpludināja sociālos tīklus ar aizkustinošiem ierakstiem, vienam fanam komentējot: "Jūs sērfojāt dzīvē un apceļojāt pasauli, darot to, kas jums visvairāk patika. Izbaudījāt dzīvi pilnībā un nomirāt, darot to, kas jums patīk visvairāk."

Džūlijas pēkšņā nāve uzsver ekstrēmo ūdens sporta veidu riskus. Lai gan zobenzivs uzbrukumi ir neticami reti, pasaules sērfošanas kopiena ir šokā, mēģinot pārvarēt traģisko zaudējumu. Tiek apgalvots, ka Džūlija savu dzīvi nodzīvoja bez bailēm, neskatoties uz ar sērfošanu saistītajiem riskiem, un turpināja savu aizraušanos, līdz tā traģiski prasīja viņas dzīvību.

Svarīgākais