Divu vilcienu sadursmē Velsā gājis bojā cilvēks, bet vēl 15 ievainoti

© unsplash.com

Velsā pirmdienas vakarā notika divu vilcienu sadursme, kurā gājis bojā viens cilvēks un ievainoti 15, paziņoja Lielbritānijas Transporta policija.

Sadursme notika Povīsas grāfistē pie Lanbrinmairas pilsētas. Pēc tās no abiem vilcieniem tika evakuēti visi pasažieri.

15 ievainotie cilvēki tika aizvesti uz slimnīcu, bet policija paziņoja, ka viņu gūtie ievainojumi neapdraud dzīvību un būtiski neietekmēs viņu dzīvi.

Transporta policija strādā kopā ar ārkārtas situāciju dienestiem un dzelzceļa industriju, "lai izprastu apstākļus, kas noveda pie šīs sadursmes", paziņoja Transporta policijas priekšnieks Endrū Morgans.

Sadursmē bija iesaistīti Velsas transporta uzņēmuma "Transport for Wales" vilcieni, kas bija devušies vietējās satiksmes reisos.

Pasaulē

Frontē sacēlusies Krievijas bruņoto spēku 19. tanku pulka uzbrukuma vienība, kas oficiāli pārtraukusi pildīt pavēles un uzsākusi perimetra aizsardzību pret savu vienību, kamēr kalnrači protestē pet varas iestādēm, kas jau vairākus mēnešus nav izmaksājuši algas. Acīmredzot šobrīd Krievijas valdībai neizdodas ieviest kārtību ne frontē, ne pie civilajiem iedzīvotājiem, raksta “dialog.ua”.