Keitija Perija notievējusi par desmit kilogramiem – zvaigznes diētu komentē uztura speciāliste

© Pixabay.com

Populārā dziedātāja Keitija Perija pēc dzemdībām manāmi zaudējusi svaru - izpildītājai izdevās atbrīvoties no aptuveni desmit kilogramiem. Slavenību uztura speciāliste skaidroja zvaigznes panākumus, raksta “The Mirror”.

Slavenību uztura speciāliste Helēna Bella pastāstīja, ka izpildītāja brokastīs bieži ēd vārītas olas. Zvaigzne reti ēd ātrās uzkodas un parasti gatavo vistu un zivis. Keitijas uzkodas parasti ir rieksti un sēklas.

"Olas satur daudz olbaltumvielu, kas palīdz ilgāk saglabāt sāta sajūtu," paskaidroja Helēna. Uztura speciāliste piebilda, ka šī ēdienreize var samazināt kopējo kaloriju patēriņu visas dienas garumā. Speciāliste gan brīdina, ka svara zaudēšanai ir svarīgi ēst tieši vārītas olas, lai cepšanas laikā izvairītos no liekiem taukiem.

Zvaigznes uztura speciāliste iesaka tiem, kas vēlas notievēt, savā uzturā iekļaut vistas gaļu, zivis, augļus, dārzeņus, riekstus un sēklas. "Šajos pārtikas produktos parasti ir mazāk kaloriju un tie satur vairāk būtisku uzturvielu. Tie satur šķiedrvielas, kas palīdz gremošanai un palīdz saglabāt sāta sajūtu,” viņa teica.

View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)