Atklāts, ko uzreiz pēc kāzām Megana Mārkla uzstājīgi lūgusi Elizabetei II

© Pixabay.com

Mediji jau iepriekš rakstīja, ka Meganas Mārklas un Keitas Midltones attiecības jau pirmajās dienās nav bijušas tās siltākās, taču īpaši grūti Saseksas hercogienei Meganai klājās pēc kāzām, kad viņa saprata, ka būs spiesta ieņemt zemāku amatu, salīdzinot ar princesi Keitu. Tad bijusī amerikāņu aktrise nolēma rīkoties un esot izteikusi karalienei patiesi drosmīgu prasību, raksta “The Mirror”.

Izrādās, Megana esot vērsusies pie toreizējās Anglijas karalienes Elizabetes II ar lūgumu piešķirt viņai un princim Harijam rezidenci Bekingemas pilī. Megana esot viņa vēlējusies būt tuvāk pašai karalienei un vienlaikus apiet Keitu, kura tobrīd apmetās uz dzīvi Kensingtonas pilī kopā ar savu vīru Viljamu.

Protams, Mārklai tika atteikts. Pirmkārt, kā skaidro karaļnama eksperti, tādējādi tiktu pārkāpta pāra personiskā telpa. Tomēr karaliskā eksperte Kinsija Šofīlda uzsver - Megana bija apsēsta ar ideju iegūt vairāk karalisko prerogatīvu, nekā viņas sāncensei Keitai.

Apbrīnojama sakritība - tieši tā paša iemesla dēļ Megana Mārkla un princis Harijs pārtrauca ilglaicīgo draudzību ar Viktoriju un Deividu Bekhemiem. Iekšējie avoti ziņoja, ka hercogienei bija grūti samierināties ar faktu, ka viņai, lai arī ir karaļnama pārstāve, ir jāsamierinās ar mazākām ērtībām un luksusu nekā slavenā futbolista sievai.

Pasaulē

Kristofers Kolumbs, 15. gadsimta pētnieks, kurš vadīja Spānijas finansētas ekspedīcijas, paverot ceļu Amerikas iekarošanai, bijis ebrejs no Rietumeiropas - ar šādu paziņojumu nākuši klajā Spānijas zinātnieki, izmantojot DNS analīzi, lai atrisinātu gadsimtiem senu noslēpumu, raksta “CNN”.

Svarīgākais