Ukrainas "Azov" brigāde smalki apved ap stūri Krievijas armijas kareivjus

© Pixabay.com

"Azov" brigādes karavīri, uzdodoties par Krievijas Gaisa desanta spēku izlūkdienestu, iegājuši Krievijas pozīcijā un sagūstījuši iebrucējus, raksta dialog.ua.

“Azov” ir Ukrainas 12. speciālo uzdevumu brigāde, agrāk saukta arī par “Īpašo spēku atsevišķo vienību”, Azovas pulku jeb Azovas bataljonu.

“Azovieši” tuvojās krieviem, uzdodoties par krievu desanta izlūku, turklāt viņi izteica Krievijas armijas kareivjiem aizrādījumus par nepareizu pozīcīju ieņemšanu.

"Man jāziņo, jūs nevarat šeit būt, kāpēc mums jūs jāiet meklēt? Vai mums nav nekā cita, ko darīt? Kāpēc neizejat uz sakariem? Jums ir jātur pozīcijas, bet jūs te staigājat apkārt bez ieročiem! Kur ir jūsu sakarnieki? Kāpēc jums nav ieroču? Vai gribat, lai jūs saņem ukraiņi?” dzirdams videomateriālā, kurš publicēt “Azov” oficiālajā “Telegram” kanālā.

Pēc sarunas ar Krievijas armijas kareivjiem un visas svarīgās informācijas noskaidrošanas, Ukrainas bruņoto spēku karavīri visus sagūstīja.

Pasaulē

ASV republikāņu prezidenta amata kandidāts Donalds Tramps trešdien atbalstītāju mītiņā Longailendā, netālu no Ņujorkas, solīja, ka dosies uz Ohaio štata Springfīldu - pilsētu ar lielu Haiti imigrantu kopienu, kas izpelnījusies ievērību visas valsts mērogā pēc Trampa nepatiesajiem apgalvojumiem, ka imigranti tur ēd suņus un kaķus.